E&T: kaikista kenneleistä milloin mitäkin

Etsitkö nartullesi tai uroksellesi yhden yön seuraa? Haluaisitko tarkistaa tämän hetken kuumimmat urokset omassa rodussasi? Tee se täällä!
Avatar
DeeHukka
Epätoivoinen katse
Viestit: 488
poszewki z jedwabiu
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2016 4:02 pm
Viesti:

E&T: kaikista kenneleistä milloin mitäkin

Viesti Kirjoittaja DeeHukka »

En lainaa koiria sisäsiittoisiin tai merle x merle -yhdistelmiin, enkä yli 5-päisiä pentueita varten. Yhtä koiraa lainaan yleensä enintään yhteen pentueeseen. Lisäksi toivoisin, että koirieni jälkeläisistä kaikki rekisteröitäisiin vFCI:n rekisteriin.


etsinnässä

Ensisijaisesti teetän näillä koirilla pentueet omiin nimiini. Otan vastaan ehdotuksia mahdollisimman tasasukuisista yhdistelmistä (ei esim. 2,5-polvinen evm-sukuisen kanssa) ja suosin koiria, joilla ei ole vielä aikaisempaa pentuetta, kisamenestystä ei tarvitse olla kovin paljoa. Halutessaan koiraa tarjoava saa ehdottomasti yhden pennun pentueesta!

jackru u. Lempein Chester Desmond, 1-polvinen suku (kisaa vielä)
shelam u. Duskarra Cavalcade, 1-polvinen suku (kisaa vielä)


tarjolla

Nämä koirat annan lainaan löyhemmillä kriteereillä. Sillä, milloin pentue syntyy, ei ole juurikaan väliä, kunhan et varaa koiraa lainaan huvikseen viideksi vuodeksi. Epätasasukuisuus ei haittaa, eikä pentueen toisella vanhemmalla tarvitse olla yhtään kisakokemusta. Kuulen mielellään sitten, kun suunnittelemasi pentue on ajankohtainen, vaikken näistä usein pentua itselleni otakaan!

br n. Blepicas Campanule Gantelée, 1-polvinen suku
tiispa n. Kukkakedon Onni yksillä, 1-polvinen suku

clk u. Gloomkiller Battle Creek, 1-polvinen suku (yksi aikaisempi jälkeläinen)
sam u. Kaukovallan Huntiitti, 1-polvinen suku
sp u. Yago Tercero de la Dorado, 1-polvinen suku (yksi aikaisempi jälkeläinen)