Joomagnan K: saksanpaimenkoira (varaukset täynnä)

Ilmoita kennelissäsi syntyneestä pentueesta täällä.
Viesti
Julkaisija
Avatar
Marcia
Höpsö veitikka
Viestit: 6278
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 9:56 am

Joomagnan K: saksanpaimenkoira (varaukset täynnä)

#1 Viesti Kirjoittaja Marcia » Ke Kesä 05, 2013 9:06 pm

Jälleen kerran kompakteja urheilu- ja harrastuskoiria tulossa, Joomagnan & Criminalesista!

Saksanpaimenkoira on maailman suosituin käyttö- ja palveluskoirarotu, yksi maailman älykkäimmistä koiraroduista. Helposti koulutettavana, kestävänä ja pelottomana se on myös yleisin poliisin ja armeijan käyttämä rotu. Saksanpaimenkoiraa voidaan käyttää vartiointi- ja suojelutehtäviin, pelastusetsintöihin, jäljestämiseen sekä huume-, home- tai malminetsintäkoirana. - wikipedia
  • » Vanhemmat
I: BH IPO3 vFIN KVA vAVA vPVA vFIN TVA Genedan's Kushernut "Dan"
Mustaparkki Dan on suurikokoinen ja näyttävä kaveri. Se on temperamenttinen ja osaltaan dominoiva uros, jolla on selkeät viettialueet. Dan on kodinvaihtaja ja nyt siis toisessa kodissaan. Dan on helppo koira arjessa. Täysin evm-sukuinen, kuvattu luustoltaan täysin terveeksi. Muutama Sert näyttelystä.

E: BH IPO3 vFIN KVA vAVA vPVA vFIN TVA Joomagnan Forever Alone "Corda"
Corda on itsepäinen ja vilkas narttu, joka jäi kotiini toimittamaan jalostus- ja harrastuskoiran virkaa. Corda on väriltään harmaa. Luonteeltaan Corda on todellinen Työkoira, se rakastaa tehdä töitä ohjaajan kanssa. Se on myös miellyttävä arjessa. Temperamenttinen Corda on kaksiviettinen ja sen otekäyttäytyminen on hyvää.
  • » Uusi omistaja vai vanha konkari?
Saksanpaimenkoira voi olla haasteellinen rotu ensimmäiselle omistajalle. Joillekin se sopii heti, joillekin ei koskaan. Saksanpaimenkoirakasvattajat tai -harrastajat ovat etusijalla pentua valitessa. Tähän pentueeseen on vanhempien luonteet ja viettitasot huomioon ottaen luvassa temperamenttisia sekä erittäin vahvaviettisiä koiria. Ei kokeilukappaleiksi tai munanjatkeeksi. Erinomainen pentue esimerkiksi jalostuksen kannalta!
  • » Karvan pituudesta ja pentuekoosta
Pentueen maksimikoko on 3 pentua. Sijoitusnarttu on mahdollinen tässä pentueessa. Nämä pennut lähtevät vain asianmukaisiin harrastuskoteihin, joissa harrastetaan ainakin jotain seuraavista lajeista: toko, agility, suojelu, haku, jälki, paimennus.
Molemmat vanhemmat ovat lyhytkarvaisia, eivätkä kanna pitkäkarvageeniä. Kuvilla ei ole väliä, kunhan ei kauhean köyryselkäinen saku ole. Kasvatille pitää hankkia vähintään Ipo1-tulos.
  • » Varaajat
Marcia - narttu/uros - Joomagnan Kill 'Em All
Qif - uros - Joomagnan King Nothing
Kipu - narttu - Joomagnan Kahlua Shot
Do you hate that you love me or do you love that you hate me?
All you bitches be bitin', I hope you don't give me rabies

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa