Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

Virtuaalimaailmaa ja -koiria koskevat asia-aiheet.
Viesti
Julkaisija
Avatar
Peppi
Vuohenruokaa
Viestit: 1865
Liittynyt: La Kesä 27, 2009 4:41 pm
Viesti:

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#331 Viesti Kirjoittaja Peppi » Ma Heinä 18, 2011 7:20 pm

Mä oon taas jotenkin innostunut tästä touhusta, vaikken enää olekkaan se sama himokisaaja. Tokoa ja agilityä + näyttelyitä, ne on ne lajit joissa koirat kisaa. Pk, koiratanssi ja paimennus on jäänyt vähemmälle. Mua edelleenkin ahdistaa toi koiramäärä; 7 koiraa joista VIISI vääränrotuista... Lisäksi tulossa neljäs schappari ja luultavasti kolme brienpaimenkoiraa jossain vaiheessa. Huoh... Toisaalta noista muun rotusista on yksi kuoppausta vaille valmis ja toisesta kun saan käyttiksen ni sillä pennut ja sit kuoppaus. Ja sit varmaan niistä kolmesta kaks on semmosia jotka kuoppaan heti kun on mahdollisuus. Kummallekkaan ei varmaan pentuja. Tai no, en nyt tiiä toisesta.

Tulevaisuudessa mä yritän keskittyä pääasiassa vain ja ainoastaan schappareihin (onneks ne briardit ei oo varmoja!), tosin laumassa tulee pyörimään myös muun rotusia koiria. Kaikki koirat oon saanu pidettyy rijmissä, enkä oo luono salaisia sivukenneleitä. :D

Avatar
welmu
Söi navetan kaksi nautaa
Viestit: 1057
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 3:44 pm
Paikkakunta: Salo
Viesti:

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#332 Viesti Kirjoittaja welmu » Ma Heinä 25, 2011 8:36 am

Pienen loman jälkeen alkaa taas innostaa :DD
Dilis - vehnäterrierit vuodesta 2012

Avatar
toksi
Sumopainija
Viestit: 1220
Liittynyt: Ti Kesä 01, 2010 6:22 pm
Paikkakunta: Oulu

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#333 Viesti Kirjoittaja toksi » Ma Heinä 25, 2011 5:05 pm

Mulla menee lujaa.

Alotin tosiaan hevosten parissa kai joskus 2007. Tai 2006. En muista. Keväällä kuitenkin. Parin sateella sienien lailla sikiävän pikkujutun jälkeen tuli kivasti menestynyt Malsamo (10.09.2008) (oltiin muistaakseni jossain vaiheessa jopa VRL:n lisoilla sijalla 46 - ja kertaakaan en ole paikkaa suoraan mainostanut), joka vuoden pyörittyään ajautui lomille.

Virallisesti "lopetimme" alkukesästä 2010, jolloin aukaisi ovensa Mabel 'n the tommyknockers (01.06.2010). Joka pyörii edelleen. Ja lujaa menee. Rakastan pitkiä meriittirivejä, ja koirien kanssa se on niin helppoa. Kun hevosen kilpailuttamisessa maksimisijoituksiin menee muutama kuukausi, on koira siinä ajassa jo viiden lajin valio. Mulla on kova kilpailutahti, ja on mukava seurata kuinka luokkasiirtoja tapahtuu tyyliin viisi kertaa viikossa, ja hups vaan mulla on taas tyhjää alimmissa luokissa. Näiden kanssa ei tule tunkua saati jumia koska kaikki kulkee niin nopeasti, joten mun ei tarvi sen kummemmin varoa määrän kanssa. Mä en oikeestaan tee muuta kuin kilpaile, ja sit väliin pari pentuetta. Tästä mä tykkään.

Jossain välissä aloitin myös Grandstand Kerriesin, näyttelykerryprojektini. Koirat kilpailevat, yksi on jo periaatteessa saavuttanut kaikki vaatimani käyttötulokset. Harmi kyllä se koira ei sitten pärjännytkään kehäkettuna. Pitää katsoa, mitä tapahtuu, kun tuo parempi narttu siirtyy pois alta. Ensimmäinen pentue tulee varmaankin sille, kunhan tuo uroskin saadaan kilpailtua - sillä ei ole vielä juurikaan tuloksia ja aina VSP- tai PU2-sijoille jääneenä sertitkin ovat harvassa, vain yksi kolmesta eri maasta (tosin kun yhdestä maasta saadaan kolme kasaan, pääsevät muut kaksi oikeuksiinsa). Tosin siinä vaiheessa myös kehäkettunartullakin on varmaan vaadittavat tulokset eli on jo olemassa parempi vaihtoehto, hmm. Saattaa tulla pari pentuetta sille urokselle. Kerryjä en ole muuten nähnytkään meidän lisäksi kuin yhden yksittäisen, pitäisi kohta alkaa laajentaa kantaa. Pentueesta tietty, mut sit ehkä pari uutta suvutontakin olis paikallaan. Mutta hyvin siis sielläkin.

Jokin veti kuitenkin suomalaisten pariin, ja Malsamo aukaisi ovensa hiljattain uudestaan. Karsin 33 hevosesta parhaan suvun omaavat, paikkasin hieman parilla uudella, aloitin kenttäpiekkariprojektin ja nyt tallissa seisookin 17 hienoa suomalaista eli määrä putosi puoleen. Kuoppasin pääsääntöisesti menestyneimmät, vaikkei niillä laatuarvostelupalkintoja ollutkaan, joten kaikki hevoset ovat nyt keskeneräisiä, sijoituksia löytyy jokaiselta 1-40. VRL:n ollessa tauolla näytti ylös nousseen vaihtoehtoinen laatuarvostelu, KRL. Sen pisteytys tuntuu olevan melko lepsua, joten heti kun tuo eniten kisaillut saa 50 sijoitustaan täyteen sekä vaadittavat viisi valmennusta, pääsee ensimmäinen koettamaan onneaan. Koetan myös kilpailla näiden kanssa näyttelyissä, mutta taitoni entisenä rotunäyttelyjärjestön suomenhevostuomarina näyttävät homehtuneen - Js:ää pukkaa, ehkä pari KuMaa väliin. Yksi superrakenteinen löytyi, mut sit kävi ilmi että mulle oli vuonna 2009 annettu luvattomat kuvat. En vedä paineita sen suhteen, sijoitukset riittää mulle, mut toki koetan nuo kantakirjata jos tarvittavia tuloksia saan aikaan.

Että sellasta.
Dressage is a question of feeling

Avatar
tellu.
Floodari
Viestit: 3066
Liittynyt: Su Syys 07, 2008 2:30 pm

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#334 Viesti Kirjoittaja tellu. » Ma Heinä 25, 2011 5:09 pm

Yksi hirvikoira lähti juuri sijoitukseen ja toinen kuoli. Niistä siis päästy eroon. Jämptin kanssa odotellaan pentujen ottajia. Ja beagleistä en varmaankaan luovu, paitsi tuosta vanhasta kyllä voisi. Suomenajokoiran sen kun lisääntyy, mutta eiköhän niistäkin pian kaksi saa lähtönsä. Elikkä kennelimme pysyy vielä hyvin pystyssä, pari vuotta :mrgreen:
LOPETTANUT!!

Avatar
Indy
Vuohenruokaa
Viestit: 1761
Liittynyt: Su Heinä 25, 2010 2:47 pm
Viesti:

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#335 Viesti Kirjoittaja Indy » Ma Heinä 25, 2011 8:39 pm

Nyt oon aika lailla päättänyt.
Kaikki muut koirat lähtee paitsi Dezi, Sysi, Raipe & That+ yhteisten kenneleitten koirat. Ketään muuta en oikestaan nykyisin kisaa, joten en koe fiksuksi pitää niitä.
Kuva

pihla
Ei riitä.
Viestit: 370
Liittynyt: To Elo 12, 2010 6:16 pm

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#336 Viesti Kirjoittaja pihla » Ke Heinä 27, 2011 10:43 am

No mulla on tässä ollu taukoa ku on ollu niin paljo muuta tekemisä ku istuu koneella...
Mut nyt voisin taas innostuu. Kattoo nyt vähä jos heppojaki hommais...

Avatar
Yatsu
Sumopainija
Viestit: 1212
Liittynyt: To Helmi 03, 2011 5:31 pm
Paikkakunta: Parkano
Viesti:

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#337 Viesti Kirjoittaja Yatsu » Ke Heinä 27, 2011 11:46 am

tellu. kirjoitti:Yksi hirvikoira lähti juuri sijoitukseen ja toinen kuoli. Niistä siis päästy eroon. Jämptin kanssa odotellaan pentujen ottajia. Ja beagleistä en varmaankaan luovu, paitsi tuosta vanhasta kyllä voisi. Suomenajokoiran sen kun lisääntyy, mutta eiköhän niistäkin pian kaksi saa lähtönsä. Elikkä kennelimme pysyy vielä hyvin pystyssä, pari vuotta :mrgreen:
Mikäs hirvikoira henkensä menetti? Eikös Taavi lähteny mulle D:


// Okkay, voi Tantan emoa, säälin sitä. D:
Kuva

Avatar
Frisky
Ei enää ikinä uudestaan
Viestit: 2239
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 12:16 pm
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#338 Viesti Kirjoittaja Frisky » Ke Heinä 27, 2011 10:00 pm

^
Tossa meinattiin vissiin Tantan emoa. (:

Mun tilanne on niin vaihteleva, että on ihan turha tulla kertoilemaan jokasta ylä- ja alamäkeä, mutta nyt menee hyvin, kisaaminen on kivaa. Hankinpa tossa pari mulle vähemmän tutun rodun edustajaa, sijotukseen harmaa norjanhirvikoira ja muuten vaan suomenajokkiuros. Koiramäärä on edelleen aika korkea, mutta mikäs siinä, kun mulla on luokissa kuitenkin tilaa. Tosin tokon kohdalla on vähän huvittava tilanne, alossa kaksi koiraa, avoimessa yksi, voittajassa ei yhtään ja erikoisvoittajassa 15.. Niitä on vähän kertyny sinne.

Häidee
Kriisissä
Viestit: 852
Liittynyt: La Elo 29, 2009 11:22 am
Paikkakunta: HKI

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#339 Viesti Kirjoittaja Häidee » To Heinä 28, 2011 7:41 am

Täällä taas...

Tosiaan pyöritän tota juhannuksena aloitettua shelttiprojektia ja kotiinsa muutti yksi shelttijätkä bambilta. Tarkoitushan olisi nyt sitten kilpailla agivalioksi ja sitten näyttelymenestystä hakea edes vähän. Porukassa hengaa vielä mukana basu ja saluki ja kyllä ne nyt ihan hyvin sopeutuu joukkoon ja niiden kanssa vielä koko elokuu hakataan näyttelyitä ja basun kanssa agia ja sitte ratajuoksuja.

Tuun sitte hiljentymään vähän ainakin turrilan puolella, kun saan basuneidin ja salukiherran turvallisesti sateenkaarelle.
61°07 45 N 21°30 20 E

Avatar
Juinttu
Höpsö veitikka
Viestit: 16208
Liittynyt: Ke Heinä 23, 2008 8:31 pm
Paikkakunta: avaruus
Viesti:

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#340 Viesti Kirjoittaja Juinttu » Pe Heinä 29, 2011 4:38 pm

Mulle iski just saksanpaimenkoirakuume ja nous pieni idea Liirun Laarun uudistamisesta. Kuva
Oh look - I'm opening my box of care! Oh wait - it's empty!

Avatar
welmu
Söi navetan kaksi nautaa
Viestit: 1057
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 3:44 pm
Paikkakunta: Salo
Viesti:

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#341 Viesti Kirjoittaja welmu » Ti Elo 02, 2011 8:57 am

Kai sitä voipi alkaa taas palailemaan koirien pariin, pitääkin nyt alkaa heti ilmotella bittipiskejä kisoihin!

Parille koiralle tulossa maybemaybe pentue!
Dilis - vehnäterrierit vuodesta 2012

Avatar
Juliétte
Nakkisotilas
Viestit: 212
Liittynyt: La Marras 14, 2009 3:48 pm
Viesti:

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#342 Viesti Kirjoittaja Juliétte » Su Elo 07, 2011 5:43 pm

Viime vuoden lopussa alkoi todellinen luovutusmieliala, eikä oikein ollut aikaa. Nyt innostus on kuitenki palailemassa, jospa sitä yrittäis uutta alkua parin koiran kanssa :)
pizza, love & understanding

Palailemassa takaisin virtuaalimaailmaan :)

Avatar
Cian
Kriisissä
Viestit: 804
Liittynyt: Su Heinä 06, 2008 6:56 pm
Paikkakunta: Vihti
Viesti:

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#343 Viesti Kirjoittaja Cian » Su Elo 07, 2011 9:25 pm

Mulla on taas puolivuotta hujahtanut tosta noin vaan. Dammen piti olla tauolla pari viikkoa ulkoasunvaihdon ajan, NOT. Yhdistyksen piti olla kesälomaan mennessä valmis, NOT. Kuukausi takaperin meni totaalisen hermot omaan saamattomuuteen ja rupesin sitten väsämään, valmista ei yhdistyksen osalta tule varmasti olemaan koskaan, mutta (!) kohta ollaan kummankin projektin kanssa julkaisukunnossa, ja Dammen toinen pentuekkin on suunnitteilla - meillä näköjään nämä pentueet tulevat vuoden välein :D

Hyvin pyyhkii !
My goal in life is to be as good of a person as my dog already thinks I am

Avatar
Marcia
Höpsö veitikka
Viestit: 6271
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 9:56 am

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#344 Viesti Kirjoittaja Marcia » Ke Elo 10, 2011 4:57 pm

Ei mulla muuta kuin että Joomagnan & Criminalesilla tuli eilen 5v täyteen. Mun rakkauspakkaus!

ps. Tän vuoden tienoilla on tulossa saksanpaimenkoirapentue + ehkä sk kettaripentue.
Do you hate that you love me or do you love that you hate me?
All you bitches be bitin', I hope you don't give me rabies

Avatar
Kirsi
Höpsö veitikka
Viestit: 9645
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 5:40 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#345 Viesti Kirjoittaja Kirsi » Ke Elo 10, 2011 5:30 pm

Mulla olisi vaikka kuinka sateenkaarisillalle pistettävää piskiä, mutta kun en millään raaskisi. :D Etenkään sakuja, nyyh.
  • It's always darkest before the dawn.

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 65 vierailijaa