Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

Virtuaalimaailmaa ja -koiria koskevat asia-aiheet.
Viesti
Julkaisija
Häidee
Kriisissä
Viestit: 852
Liittynyt: La Elo 29, 2009 11:22 am
Paikkakunta: HKI

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#256 Viesti Kirjoittaja Häidee » La Tammi 22, 2011 1:29 am

Heti, kun sain tuollaisen simppelin ulkoasun niin innostus nousi kymppiin.
Innostuin jopa taas nostamaan Tidy Minet'sinkin pystyyn ja menin tietenkin heti ensimmäiseksi hommaamaan vinttareita mitkä ei sitten ole lähelläkään kasvatusrotua... Hollywood Madnessiinkin oli ihan pakko sörkätä mudi ja vielä on toinenkin tulossa. Onneksi taitaa ehtiä kisata loppuun tai ainakin pitkälle Cudarin ennen uutta tulokasta. Ja löytyypä HM:stä shelttikin, mutta kyllä sellaisen voi pitää nahkojen joukossa.
Ja olen päättänyt, että tästä eteenpäin jatkan linjalla max. neljä koiraa, jotta voi keskittyä kouluun tarpeeksi (irl). Ja onhan koirien kanssa kilpaileminenkin mukavampaa, kun on vain pari koiraa ilmoitettavana. :)
61°07 45 N 21°30 20 E

Avatar
-Emily
Le-ppä-ker-ttu
Viestit: 150
Liittynyt: Ke Tammi 19, 2011 10:33 am

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#257 Viesti Kirjoittaja -Emily » La Tammi 22, 2011 12:37 pm

Ihan hyvinhän minullakin menee, vaikka Fríon nostinkin elämään muutama päivä sitten. Kunnon tohinalla olen saanut siitä paikan, joka miellyttää minuakin tällä kertaa. Leiskaa myöten. Tällä hetkellä meiltä löytyy 4hurttamusta (2pk. collieta & 2huskya), ja pyrin pitämään sen ihan säädyllisessä määrässä.
Ja toki Fríosta löytyy nyö sen ensimmäiset kisat, valjakkoajoa tiedossa. Nyt kun reilu vuoden pidin täältä virtuaalimaailmasta taukoa, niin johan riittää virtaa häärätä sitten tämän nykyisen kanssa. Teen myös ilomielin pikkusiskoni suntuubi -kennelille jonkinlaista "ulkoasun muokkausta". Miksikö? Koska hän ei oikeastaan taida noita hyviä väriyhdistelmiä. :: )

Avatar
Janina
Höpsö veitikka
Viestit: 10229
Liittynyt: La Joulu 13, 2008 8:54 pm

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#258 Viesti Kirjoittaja Janina » Su Tammi 23, 2011 3:36 am

Jee, tästä se lähtee! Mulla on ENÄÄ 51 shelttiä ja 38 muunrotuista. :mrgreen: En ajattele niitä 89:nä koirana vaan sheltteinä ja muunrotuisina, jottei iske ahdistus! Tiedän pärjääväni noiden kanssa, koska...

1. Sheltit on mun intohimo, joten pärjään niiden kanssa vaikka niitä olisi 100. :mrgreen:
2. Yli puolet shelteistä on ihan mukavasti kisanneita.
3. Muunrotuisista puolet on piakkoin lähdössä sateenkaarisillalle.

Ja tosiaan, en oo uskaltanut yli vuoteen laskea mun koiramäärää, mut tänään tein sen ja samalla karsinkin niitä aika reippaalla kädellä.

Avatar
zerggie
Keilapallo
Viestit: 2438
Liittynyt: Ke Heinä 22, 2009 9:35 pm
Paikkakunta: jyväskylä

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#259 Viesti Kirjoittaja zerggie » Su Tammi 23, 2011 10:43 am

Mulla on tavallaan ihan kiva motivaatio menossa nyt kisaamisen suhteen. Oon jaksanu jopa semi ahkeraan kyttäillä kalentereita mutta silti onnistu skippaamaan suuren osan kisoista syystä tai toisesta :'D
Koiria multa löytyynopeesti laskettuna kylläkin aika jätti määrä, ainakin mun mittapuulle. Toljottajassa on tällä hetkellä 7 bortsua joista ainakin 3 on sellasessa vaiheessa kisaamistaan että ne voisi jo pentueen jälkeen laskea sateenkaari sillan toiselle puolelle. Ainut tavote mulla on ainakin noista kahdesta saada valioita tokon sekä palveluksen puolelta mutta se viimonen ykkönen ei ota tullakseen ollenkaan. IPOn VOIssakin mulla kisaa tällä hetkellä kuusi koiraa joista neljältä puuttuu enää yksi ykkönen valioitumiseen, ja oon yhdelläkin noista kisannu VOIssa viime keväästä/kesästä asti...
No mutta joo Neon Greftissä on tällä hetkellä 8 koiraa. Vasta reilu kuukausi sitten laskin tuolta kaksi koiraa jo sateenkaari sillan taakse ja luultavasti ainakin yksi koira on lähdössä, kun vaan jaksan ajatella asiaa enemmän, myöskin pois. Yhdelle tekisi mieli vielä teettää pentue/tarjota jollekkin jalostukseen sitä mutta katsotaan.
Yksityisissä mulla on tällä hetkellä 5 koiraa joista ainakin yksi olisi kisaamisessaan siinä vaiheessa että sitä voisin tarjota jalostukseen ja sen jälkeen päästää senkin sateenkaari sillan toiselle puolelle. Muiden koirien kanssa kisaaminen on melko alussa ja ihan hyvällä mallilla, joten näitten kanssakaan kisaamisessa ei ole ongelmia vaikka suurin osa näistäkin kisaa melkein ilman tavoitteita.
Niin, nopeasti laskettuna mulla olisi siis tällä hetkellä 20 koiraa joista noin viisi tai kuusi on kisautukseltaan jo melko valmiita ja pentueen jälkeen voisin jättää ne kokonaan eläkkeelle ja siirtää sateenkaaren toiselle puolelle.
THE DOG IS THE ONLY THING IN EARTH THAT LOVES YOU MORE THAN HE LOVES HIMSELF

pihla
Ei riitä.
Viestit: 370
Liittynyt: To Elo 12, 2010 6:16 pm

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#260 Viesti Kirjoittaja pihla » Ke Tammi 26, 2011 7:06 pm

Ihan hyvä tilanne, uus kenneli, jossa yks koira. Kisailen nyt ja muoksin tota ulkoasuu ja muutenkin intoo riittää! :lol:

Avatar
Indy
Vuohenruokaa
Viestit: 1761
Liittynyt: Su Heinä 25, 2010 2:47 pm
Viesti:

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#261 Viesti Kirjoittaja Indy » Ke Tammi 26, 2011 10:27 pm

Multa löytyy tällä hetkellä Sgolanista kaksi koiraa. That & Masa, molemmilla yksi meriitti joten ei sinne enempää piiiiitkään aikaan. Kun noita olen saanut kisattua olisi tarkoitus tuoda itselleni basu-uros.

Aamurauhasta joka on minun ja Iiskalan löytyy minun omistuksessa oleva Acarden Elämän Tarkoitus aka Tane. Paljon on suunnitelmia miehelle katsotaan.

Kömpelössä joka on minun ja Zellien löytyy minulta Gilla & Sulo. Suunnitelmia niillekkin. :)

Paljonhan noita kisattavia koiria on mutta pärjäillään. Enempää ei tule ennen kuin olen saanut Thatin,Masan & Gillan kisattua loppuun :)
Kuva

Avatar
Adelia
Epätoivoinen katse
Viestit: 430
Liittynyt: Ti Joulu 14, 2010 9:16 pm

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#262 Viesti Kirjoittaja Adelia » La Helmi 12, 2011 10:54 pm

Gentle & Reckless, nahkoja ja pehkoja kasvattava mutta myös muita FCI1-rotuja pitävä kennelini jota pidän yksin. Oottelen että saisin uutta ulkoasua sinmne, niin saisin ehkä vähän enemmän innostusta kisauttaa noita neljää koiraa, ja jos vielä kuvaluvat sais jostakin.

Fühzer, ääks. Oon ollut ihan kauheen epäaktiivinen mun ja Juliéten yhteistä kenneliä kohtaan, että ihan hävettää. Pitäis ryhdistäytyä jossain vaiheessa, ruveta kisauttamaan Rosaa kunnolla ja hommata lisää koiria. :--)

Tällä hetkellä vois jopa olla fiiliksiä kisata enemmänkin, kun vaan sais kuvalupia G&R:ään ja itteäni niskasta kiinni Fühzerin suhteen... :--)
Sun vuokses mitä vaan, kaiken antasin
Saat mut sekasin, ku oisin vetäny ekstasii

Avatar
Reetta
Ei enää ikinä uudestaan
Viestit: 2000
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 12:08 pm

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#263 Viesti Kirjoittaja Reetta » Su Helmi 13, 2011 3:19 pm

Viime viikot on menny todella nopeesti ja mulla on ollu koko ajan jotain, mitä on pitäny tehdä (esim. prelit ja äikän YO-teksitaito). Nyt kuitenkin rupee hiukan tasaantuun - vaikkain nyt alkaa sitten YO-kokeisiin lukeminen - joten pääseen taas kunnolla nouseen hevosen selkään ja osallistuun kokeisiin. Kaikki kisat kun on menny ihan ohi, kun en ole koneelle päässyt tai muuten vaan ehtinyt seuraamaan liittojen kalentereita. Tää kisaamattomuus tuntuu musta kauheelta. : DDD Oon niin tottunu siihen, että nyt oikein harmittaa ja turhauttaa, kun en oo kunnolla päässyt kisaamaan.

Avatar
Adelia
Epätoivoinen katse
Viestit: 430
Liittynyt: Ti Joulu 14, 2010 9:16 pm

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#264 Viesti Kirjoittaja Adelia » Su Maalis 13, 2011 10:29 am

Tän superepäaktiivisen kauden jälkeen on palattu takaisin kisakehiin. Pk, paimennus ja toko osallistumisia lähetetty parit, vajaita MAXI-luokkia ei oikeen löytynyt, niin agility on vielä hetkisen jäissä. Voisin jopa itse järjestää pienimuotoiset agility-kisat.
Sun vuokses mitä vaan, kaiken antasin
Saat mut sekasin, ku oisin vetäny ekstasii

Avatar
Viivi
Höpsö veitikka
Viestit: 5632
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 5:44 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#265 Viesti Kirjoittaja Viivi » Su Maalis 13, 2011 1:06 pm

Tilanne omien virt.koirailun parissa ei ole mitenkään kehuttava. En raaskisi millään luopua mistäkään noista koska jokaisessa on oma tunnearvonsa. En ole silti kisaillut yhdelläkään nyt pariin kuukauteen ihan silkan mielenkiinnon uupumisen vuoksi. Harmittaa sillä tulee huono omatunto kun en ole täyttänyt kasvattajien enkä omiakaan kriteerejä. Loppujen lopuksi kisaaminen ei ole ollenkaan haastavaa, mutta kun teen siitä sitä. Sitä alitajunnallisesti kuvittelee kaikkea, mutta se jää sitten sille tasolle.
v. 2014 tyylilyyli, v. 2013 vitsiniekka, v. 2012 tyylilyyli, v. 2011 kaunein avatar, v. 2010 kaikkien kaveri

Häidee
Kriisissä
Viestit: 852
Liittynyt: La Elo 29, 2009 11:22 am
Paikkakunta: HKI

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#266 Viesti Kirjoittaja Häidee » Su Maalis 13, 2011 7:11 pm

Tidy Minet'siä kohtaan innostus tuli ja meni yhtä nopeesti kuin tulikin. No sen kyllä lopetin jo pari kuukautta sitten.
Hollywood Madnessin nimen vaihoin Ritesiksi. Ritesissä asustaa nyt kuus koiraa ja se on mun mielestä liikaa. No kai nyt sen lauman kanssa vielä syksyyn asti jaksan... Sitte varmaan "tapan" Restin, Cudarin ja Celinen. Varmaan on tarjolla silloin sitten harjiksen, mudin ja sheltin pentuja. (piilomainontaa)
61°07 45 N 21°30 20 E

Avatar
Kendra
Höpsö veitikka
Viestit: 6241
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 1:19 pm

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#267 Viesti Kirjoittaja Kendra » La Maalis 19, 2011 11:32 pm

Huh, etsin yksiä vanhoja tekstejä Fummenista kun satuin vilkaisemaan VCYn kennellistaa... Fummen on toiminu vuoden 2008 lokakuusta! Järkytyin, en muista koskaan tarkkoja aikoja millon mikäkin kennel on laitettu pystyyn, mutta kuvittelin Fummenin olevan vasta vuoden 2009 alussa tehty. Huh.

Hunnilauma kasvoi jälleen yhdellä, nyt loppu koirien ottaminen!

Pari koiraakin valioitunu paimennuksessa ja silleeki et! Luokkanousujakin tapahtunu hurjalla tahdilla näin alkuvuodesta.
  • It really doesn't matter if you're wrong or if you're right
    'Cause once you get the teeth in, nothing really fights
    Except for me, I do it like I got nothing to lose

Avatar
Joana
Floodari
Viestit: 3181
Liittynyt: Ke Syys 03, 2008 8:51 pm

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#268 Viesti Kirjoittaja Joana » La Maalis 26, 2011 2:39 pm

Mä olen taukoillut mitä, yli vuodenko jo? Nyt iski kuitenkin hirvittävä hinku saada viimein Yaccouza takaisin pystyyn kun olo on tuntunut tyhjältä ilman pientä nettisivujen päivittelyä välillä :( Joten, taas kerran sitä koitetaan nousta jaloilleen, suunnitelma on kai pyhässä yksinkertaisuudessaan se, että viimein kisaan suurimman osan sateenkaarisiltakuntoon ja jätän noi rhodet vain. Yrittänyttä ei laiteta :)
Crazy is just a word people invented to keep the extra-interesting people down.

Minnea
Kanada
Viestit: 1656
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 6:32 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#269 Viesti Kirjoittaja Minnea » Ma Maalis 28, 2011 5:51 pm

Yyahhhoo, nyt kun on kirjoitukset ohi niin voin taas kattoa että mikäs meno virtuaalikoirissa on tällä hetkellä menossa \o/ Aloitan tosin penkomaan koirieni tuloksia vasta huomenna, koska rupesin nyt skannaamaan koiriemme näyttelyarvosteluja koneelle, ja ajattelin tänään vielä lukea vähän pääsykoemateriaaliani :mrgreen:
älä sano että olet ihastunut minuun
saatat tarkoittaa sitä

Avatar
Minhey
Toistolla tehoa
Viestit: 733
Liittynyt: Ke Heinä 08, 2009 5:08 pm
Paikkakunta: Ylöjärvi

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#270 Viesti Kirjoittaja Minhey » Ma Maalis 28, 2011 8:02 pm

Ähähä, olen tässä ainakin about 3-5 viikkoa varmaan taukoillut virtuaalikoirailusta. Pitäis varmaan kohta ottaa itseä niskasta kiinni, mutta onneksi Umpikujan uusi ulkoasu on valmis ja se täytyy enää vain laittaa jokaiselle sivulle. Aion kuitenkin sivuja uudistaan hyvinkin paljon.

Pro Basicin koiriakaan en ole kisauttanut, mutta jos tällä viikolla saisin taas aloitettua niin voin olla jopa ylpeä itsestäni. :--D
palaillaan.

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa