Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

Virtuaalimaailmaa ja -koiria koskevat asia-aiheet.
Viesti
Julkaisija
Avatar
Zellie
Ammattimouhoaja
Viestit: 2564
Liittynyt: Ti Tammi 05, 2010 8:42 pm
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#241 Viesti Kirjoittaja Zellie » Pe Joulu 03, 2010 2:52 pm

Itselläni on tällä hetkellä menossa taas kauhea innostus virtuaalikoiria kohtaan ja koirille oon taas saanut keräiltyä ihan kivasti tuloksia, vaikka ihan fiilispohjaisesti mennäänkin. Muutaman koiran kohdalla oon jo miettinyt, että voisi niitä oikeasti rankata pois, osan koirista voisin jopa harkita antavani eteenpäin (mitä kyllä inhoan suuresti), osan voisin siirtää vehreämmille maille - mutta kun se on vaan niin hirvittävän hankalaa.

BF:n kanssa on vähän hiljaiseloa, lähinnä näyttelyissä ollaan kolmikon (kohta nelikon) kanssa kierretty, niissä kivoja tuloksiakin löytyy.
Rallikaista on koiria pullollaan, Juulin voisi kohta puoliin siirrellä eläkepäiviä viettämään - mutta, niin... Haluaisin niin kovasti kisata sen vielä ainakin agilityvalioksi, että oikeastaan voisin harkita vain taukoa tytön kohdalla - muut ovatkin sitten ihan kesken vielä..
Hivuttautuussa on suht pieni porukka, mutta osalla ei tuloksia ole oikein lainkaan.. Toisilla sitten todella paljon, että niitäkin voisi sitten siirrellä vehreille niittyille, mutta mahtaako tämä tyttö siihen pystyäkään?
Kömpelön on vasta valmistumassa, mutta sekin on niin ihana proggis, että en siitä luovu. Bernikenneliä kun olen niin kauan suunnitellut, ja nyt vihdoin rohkenin sen pystyttää..

Mutta sitten.. Paranoidin aion kyllä uudistaa ihan kunnolla ja heitellä ns. vääränrotuiset koirat toisiin kenneleihini ja siirtelen kanakoirat (tällainen muutos tosiaan, weimareista kanakoiriin) puolestaan Paranoidiin.. Vielä pitäisi saada ulkoasu väsättyä ja tekstit ym muuttuvat kyllä uuteen uskoon. Pelkistettyä kokonaisuutta olen puolestani nyt harkinnut..

Innolla siis tällä hetkellä painellaan eteenpäin.
Open your eyes and tell me what you see
Am I among the forgotten?
Please say you remember me

whokilledbambi
Höpsö veitikka
Viestit: 6837
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 1:49 pm

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#242 Viesti Kirjoittaja whokilledbambi » La Joulu 04, 2010 12:17 am

Nyt kun oon järkännyt muutamia kisaputkia niin huomaa kyllä kuinka paljon niillä "harvinaisemmilla" lajeillakin olisi innokkaita kisaajia. Esimerkiksi Paljettiunelmien tanssiputki toi koiratanssirintamalle pitkästä aikaa paljon hyörinää ja kisaajia riittikin ihan kiitettävästi. Shoot That B*tch! tuli kanakoirakokeiden "laman" aikaan ja siinäkin riitti osallistujia ihan mukavasti, nyt Rati Riti Rallaan aikana on myös tullut hurjan paljon valjakkoihmisiä yhteen. Kyllähän aina tokolla/agilla/näyttelyillä/PK'ssa riittää vientiä ja se on ihan näkyvääkin (järjestetään uusia kisoja jatkuvasti), mutta sit just nää koiratanssit, kanakoirakokeet ja valjakot on vähän jääneet varjoon. Samaan kastiin kai kuuluu myös flyball ja pelastukset, en tosin ole itse hirveän innokas kisaamaan kyseisissä lajeissa, joten niiden kisatilanteen "analysointi" on vähän jäänyt... Koiratanssissa on onneksi tullut muutama kisaputki niin saadaan potkittua sitäkin lajia Mount Everestin huipulle.

Tällä hetkellä Enemyn ja Roadrunner Coyotesin tilanne on... No, kehno. Olen lähinnä keskittynyt noiden putkien pyörittämiseen ja alkaa kennelit lipsumaan taka-alalle. Ajattelin jo jossain vaiheessa lopettavani kaikki koirat, ottavani vain yhden, kisauttavani sitä ja ennenkaikkea järjestää niitä kisaputkia. Kyllä tässä on tullut tuloksia keräiltyä, mutta esimerkiksi tulevalle sammaripentueelle ei ole ollut hirveästi kysyntää joka itsessään karsii innostusta. Olen itse niitä ihmisiä, jotka eivät jaksa kisata koiria jos niiden pentueille ole myöhemmin markkinarakoa.
vuoden • 2009 omaperäisin nimimerkki, • 2010 nousukas, päätirtinaurattaja & persoona
2011 lempinimien kerääjä & vitsien kertoja, • 2012 päätirtinaurattaja, • 2014 vitsiniekka
2015 vitsiniekka, pilkunviilaaja & agikiitäjä • 2016 vitsiniekka, nimimerkki & agikiitäjä • 2017 vitsiniekka • 2018 aktiiviharrastaja

Avatar
Kirsi
Höpsö veitikka
Viestit: 9648
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 5:40 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#243 Viesti Kirjoittaja Kirsi » La Joulu 04, 2010 12:12 pm

En mä pelastusta sanoisi kovin epäaktiiviseksi, kyllä mä tuota liittoa olen aika hyvin saanut päivitellä ja luokat menevät aina täyteen. Mullahan on päivitettävänä myös haukkuliitto ja vveeran kanssa luola- sekä valjakkoliitto, ja kyllä vPEY niihin verrattuna on aktiivinen. Kyllä pekoon kuitenkin lisää harrastajia mahtuu! Ei se sentään niin suosittu ole kuin palveluskoirakokeet, vaikka lajit meneekin aika kyljessä. Eli kaikki vaan pekoa harrastamaan, virtuaalimaailma tarvitsee lisää pelastuskoiria! :D
  • It's always darkest before the dawn.

Avatar
Kendra
Höpsö veitikka
Viestit: 6241
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 1:19 pm

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#244 Viesti Kirjoittaja Kendra » Ke Joulu 08, 2010 5:35 pm

Mulla on tällä hetkellä hyvin pullat uunissa!

Vaikka mulla onkin samalla tasolla useampikin koira kisaamassa, mutta oon saanu paljon paremmin noita koiria kisoihin kun esim. alkuvuonna sekä pystyn tarjoamaan parempaa kisatustakin kasvattajille uusien lajien myötä. Mulla on Fummenissa hirveä määrä koiria ja oon joskus ajatellu laittavani sieltä vaikka kuinka paljon koiria yhdellä kertaa pois, mutta en ole koskaan raaskinu luopua niistä koirista enkä tule luopumaankaan. Mulla on useampikin 2007 ostettu koira ja tulen varmasti vielä monen monessa lajissa näiden koirien kanssa kisaamaan ennen koko virtuaaliuran loppua.

Aloin selvittelemään paimennustilastojani ja huomasin, että mullahan kisaa koiria sielläkin todella mukava määrä ja miltei kaikilla niillä on perusratakin suoritettuna! En oo koskaan ollut kovin aktiivinen paimennuksessa kisaaja, mutta intoa alko löytymään kun kalenteristakin löytyi yksi kisa johon toivottavasti koirat mahtuu mukaan. Lisäksi ajattelin ilmotella useampaakin koiraa pelastuskoirakisoihin ja sitten noutajia tietty nomeen ja kanakoiria kanakoirakokeisiin. Mua harmittaa joidenkin liittojen epäaktiivisuus hyvinkin paljon ja vaikka kisajärjestäjänä aika usein toiminkin niin aika harvoin tulee esim. luolakokeita järjestettyä vaikka se sopis älyttömän hyvin mun terriereille. Kyttäilen senkin kisakalenteria aktiivisesti, mutta sieltä ei oikein noita kisoja löydy.. Eniten tässä nykyisessä kisaliittojärjestelmässä vituttaa se, että on niiin monta lajia johon osallistua ja sitten kaikki kalenterit on eri osoitteessa. YVNL toimisi varmasti näiden käyttölajienkin kohdalla jos sen toteuttaisi jotenkin järkevästi kisaliitoille sopiviksi. Yhdistyneet virtuaaliset kisaliitot, kukas lähtee työstää?

Fummeniin olen myös suunnitellu pentuetta ja toivottavasti tää ei olis niin epäonnenpentue kun kaksi edellistä pentuetta jonka koirista en itseasiassa vieläkään ole täysin perillä. Onneksi nahka on nyt kuitenkin sen verran suosittu rotu että kai sitä johonkin saa nekin pennut sitten myytyä.
  • It really doesn't matter if you're wrong or if you're right
    'Cause once you get the teeth in, nothing really fights
    Except for me, I do it like I got nothing to lose

Liv
Lassien tassuhiki
Viestit: 3678
Liittynyt: La Helmi 21, 2009 2:31 pm
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#245 Viesti Kirjoittaja Liv » Ke Joulu 15, 2010 9:31 pm

Mitämitämitä. On se jännää, miten yhtäkkiä innostus nousee nollasta kymppiin. Ihmiset, mii is päk. \,,/ Foundle'sin sivut heräilee pikkuhiljaa vähän pienmuotoisempana versiona. Jaksaa pitää sivuja kasassa ja ajantasalla, kun ei oo armotonta työtä aina yhellä päivittelykerralla edessä.

Ja oon syvästi pahoillani tästä ehkä foorumin tän päivän asiapitoisimmasta viestistä, en vaan kykene. :mrgreen:
Vuoden Eniten aikaansaanut 2014
Vuoden Herranterttu 2014

Avatar
tellu.
Floodari
Viestit: 3066
Liittynyt: Su Syys 07, 2008 2:30 pm

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#246 Viesti Kirjoittaja tellu. » To Joulu 16, 2010 6:30 pm

Väkeä tuloo vaa lissäää :mrgreen:
LOPETTANUT!!

Avatar
Viivi
Höpsö veitikka
Viestit: 5632
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 5:44 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#247 Viesti Kirjoittaja Viivi » Ke Joulu 29, 2010 8:21 pm

Mä päätin niin - mä teen niin!

Oikeasti tulen katumaan tätä mut lopetan alkujaansakkin varmasti viidennen kerran Hillaliinan (säästän ehkä yhden koiran) ja sitten lopetan Moonlace'sin (säästän korkeintaan yhden koiran). Mulla on siis kaksi koiraa joista toinen varmaan on jo omasta mielestäni jalostukseen valmis, joten periaatteessa vain yksi koira kisautettavana. Rinnalle hankin jonkun todella vieraan rotuisen piskin, evm, kisaan sitä jajaja.

Mulla on paras suunnitelma!
v. 2014 tyylilyyli, v. 2013 vitsiniekka, v. 2012 tyylilyyli, v. 2011 kaunein avatar, v. 2010 kaikkien kaveri

Avatar
Tuuli
Ei enää ikinä uudestaan
Viestit: 2262
Liittynyt: Pe Tammi 16, 2009 6:34 pm

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#248 Viesti Kirjoittaja Tuuli » Ke Joulu 29, 2010 8:34 pm

Nyt mun on pakko tulla hehkuttaan, kohta oon kuitenkin ihan maassa :D

Tosiaan Taikan kisautus on nyt ollut voitolla, valjakkoajoon koitetaan tulevaisuudessa keskittyä vielä enemmän, mutta näyttelyiden osalta Taikalla on kyllä mennyt hyvin. Tällä hetkellä on lähetetty valioanomus Suomen muotovalion -arvosta, jollon se olisi siis Kreikan, Tanskan ja Suomen muotovalio. Taikalle oonkin haaveillut ekaa sammaripentuetta tässä joskus.. se on niin sulonen tyttö

Ollie-pommi ja Aku-coton pärjäsi myös hyvin Suomen Voitta -10, Ollie sai sertin+cacibin ja Aku sertin. Nyt vaan peukut pystyssä oottamaan lisää tuloksia :)

Lähetin pari koiraa äsken paimennukseen ja olo oli vähän plääh. Jotenkin paimennus, agility yms on jäänyt taka-alalle ja pitäis saada lisää intoa niihinkin!
Tauko, en luultavasti palaile enää.
VKKL, VSAY, Melodia, Throught's, Dulce, Fiasko & Whee! is coming!

Avatar
Reetta
Ei enää ikinä uudestaan
Viestit: 2000
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 12:08 pm

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#249 Viesti Kirjoittaja Reetta » To Joulu 30, 2010 12:32 am

Hyvin menee edelleen, mutta kun nyt pitäis karsia noita kisaamisen päättäneitä ja pentueen saaneita koira pois.. Just laitoin viestiä yhen mun koko virtuaaliuran rakkaimman koiran kasvattajalle, että koira siirtyypi pian sateenkaarisillalle. Olin pitkittäny tonkin viestin lähettämistä jo ties kuinka monta kuukautta. En näin 6 vuoden jälkeenkään tajua, kuinka virtuaalikoiriin voi oikeesti kiintyä näin pahasti.

Liv
Lassien tassuhiki
Viestit: 3678
Liittynyt: La Helmi 21, 2009 2:31 pm
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#250 Viesti Kirjoittaja Liv » To Joulu 30, 2010 12:28 pm

Viivi kirjoitti:Luoja tekisi mieli taas aloittaa virtuaalikennelöinti puhtaalta pöydältä. Hiiteen pystykorvat ja lapikkaat collieineen. Tiedän katuvani tätä ratkaisua (koska tuskin edes tätä tulen toteuttamaan vaikka kuinka haluan), mutta olisi mielettömän kivaa hommata erirotuisia koiria ja sitä kautta ehkä saada joidenkin rotujen kantamäärät kasvamaan.
Eksyin tähän tuolla valitustriidissä ja mulla on vaan niiiiin sama tilanne. Toisaalta vielä tässä vaiheessa mulla ei ole mitään mahdollisuutta aloittaa tämmöstä projektia toteuttamaan, jos sitä vaikka kesälomalla kun ois oikeesti aikaa.. :roll:
Vuoden Eniten aikaansaanut 2014
Vuoden Herranterttu 2014

Avatar
sasu.
Kanada
Viestit: 1561
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 11:57 am

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#251 Viesti Kirjoittaja sasu. » To Joulu 30, 2010 3:33 pm

Viivi kirjoitti:Mä päätin niin - mä teen niin!

Oikeasti tulen katumaan tätä mut lopetan alkujaansakkin varmasti viidennen kerran Hillaliinan (säästän ehkä yhden koiran) ja sitten lopetan Moonlace'sin (säästän korkeintaan yhden koiran). Mulla on siis kaksi koiraa joista toinen varmaan on jo omasta mielestäni jalostukseen valmis, joten periaatteessa vain yksi koira kisautettavana. Rinnalle hankin jonkun todella vieraan rotuisen piskin, evm, kisaan sitä jajaja.

Mulla on paras suunnitelma!
Yhyy, tarkottaaks tää sitä että Revo jotuu pois sulta )---:

Mutjoo itelläni nyt on vähä ristiriitanen tilanne koirien kanssa kun jokapäivä kyllä katon kisat mut ilmottelen pelkästään Kuurakuun koiria. Innostus Dielkuun on hävinny ja ärsyttää itteeni kun oon kuitenkin luvannu koirien kasvattajille että saavat kisautusta ja nyt ei tapahu sit mitään. Toisaalta en tosiaan halua kuopata Dielkua kun se on pelkästään mun oma kenneli kun Kuurakuussa on myös kaveri pitämässä.
Mitenköhän etenis tämän asian suhteen, pitääkö vaan vähentää Dielkusta koiria vai tehä joku vuorokisautus systeemi Kuurakuun ja Dielkun välille?
Virtuaalihommat katkolla, pahoittelut kasvattajille. Jos jotain asiaa liittyen koiriin laittakaa yv'tä.

Netry
Vuohenruokaa
Viestit: 1886
Liittynyt: Su Syys 07, 2008 12:44 pm
Paikkakunta: Ähtäri
Viesti:

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#252 Viesti Kirjoittaja Netry » To Joulu 30, 2010 5:35 pm

Mä lupasin itelleni, et heti kun Beasta tulee vTVA, se pääsee vihreämmille paimennusmaille. Mun ensimmäinen virtuaalikoira sen jälkeen kun tulin viralliselle puolelle alottamaan puhtaalta pöydältä. Mä sit googlettelin äsken tuloksia ja sieltä löyty Bealle jopa kaksi 1-tulosta, kaksihan sillä oli kalenterissa ennestään. 2.8 on likka valioitunut tokosta ja nyt pitäis laskea se pois. Nikke (Noitapillin Nikkeli, mun toinen virtuaalikoira) ja Leni (Furenzan Levoton Prinssi) on olleet tähän asti ainoat jotka oon pystynyt laskemaan vihreämmille niityille ja tuntuu kauheelta et nyt ois Bean vuoro. Samaan aikaan iloitsee, et mun ensimmäisestä koirasta on tullut mun ensimmäinen tokovalio, mut sit samaan aikaan kauheen haikeet fiilikset, kun on pakkotilanne laskea se pois suuren koiramäärän takia. Ääh. Nyt vaan ajattelee, et entä jos siitä kisauttais vielä agivalion ja pelastuskoiran, mut mulla alkaa koiria pursuumaan joka nurkista, ettei oo Bealle vaan enää tarpeeks aikaa. Se on "turhana" ollut jo aika kauan tähänkin asti, tokossa ja pelastuksessa oon vaan vähän kisauttanut.

Avatar
Fienna
Alkupalat
Viestit: 71
Liittynyt: La Syys 18, 2010 9:24 pm
Paikkakunta: Turku

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#253 Viesti Kirjoittaja Fienna » To Joulu 30, 2010 6:10 pm

Aloitan virtuaalikoirailun uudelta pöydältä, olen eräänlaista projektia tässä ajattelut ja ajattelin sen toteuttaa. Vaaherkummun kanssa ollut todella paljon ongelmia, ja en muutenkaan onnistunut sen tekemisessä (tein sen liian nopeasti ja enkä oikeastaan harkinnut asiaa). Mutta nyt olen tehnyt muutaman luonnoksen paperille (= etsinyt oikean kasvatusrodun ja kennelin nimenkin).

Toivottavasti tästä nyt jotain tulee.. (:

Avatar
Peppi
Vuohenruokaa
Viestit: 1865
Liittynyt: La Kesä 27, 2009 4:41 pm
Viesti:

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#254 Viesti Kirjoittaja Peppi » Pe Tammi 21, 2011 8:35 pm

Mulla menee taas päin puuta (tarkemmin sanoen mäntyä, koska törmäsin siihen just äsken ;)). Mä lupasin itelleni, etten ota enää ainuttakaan koiraa, mutta tässä sitä taas ollaan. Vaan tän vuoden aikana mulle on tullut kolme täysin uutta koiraa (okei yks on vasta tulossa) ja parista oon tehnyt alustavat varaukset. Mihin mä oon menossa tän touhun kanssa? En tiiä.

Mä oon yrittäny pitää sellaisesta motosta kiinni, että "lopetan" koirat viimeistään kahden vuoden ja enintään vuoden ikäisinä, joten tän moton mukaan mä tulisin pääsemään eroon ainakin parista koirasta (huh!), mutta kyllä niitä vielä senkin jälkeen on ihan kiitettävä määrä. Ja oishan se hyvä jos niiden kanssa edistyis, mut ei. Nää tietyt, mulle tärkeet koirat (esim. sijoituksessa mulla tai sit kasvatusrotuiset) koirat jankkaa vaan luokissaan ja muut lojuu nurkissa. Onneks oon nyt vähän ryhdistäytynyt tän touhun kanssa ja päättänyt sen, että kuka kisaa missäkin lajissa. Niin, että kaikki koirat kisaa, enemmän tai vähemmän.

Mut toivottavasti tää tästä jossain vaiheessa hellittää ja saan sen koiramäärän tavoitteelliseen viiteen. Tosin en usko, että se on mahdollista vielä pitkään aikaan.

Avatar
Milly
Sumopainija
Viestit: 1217
Liittynyt: Ma Marras 30, 2009 1:51 pm
Paikkakunta: kuusankoski

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#255 Viesti Kirjoittaja Milly » Pe Tammi 21, 2011 11:33 pm

Mulla on koiramäärä tasaantunut, ja olen päättänyt, että hetkeen ei tule uusia koiria (eikä enää vääränrotuisia). Olen saanut taas kilpailemisesta mukavampaa puuhaa, ja sujuu ihan rutiinina liittojen tarkistus ja mahdollinen osallistuminen. Aloin myös tsempata paimennuksen kanssa (siinä on kovin helppo edetä). Koiria on tällä hetkellä kuusi, joka on ihan hyvä määrä, kun vain yksi on ihan alkutekijöissä. Loput ovatkin saaneet tuloksia aika tasaisesti, joka aiheuttaa vähän tukoksia luokkiin. Mutta oon kuitenkin tyytyväinen, kun oon pystynyt pitämään vain yhden kennelin kerrallaan, eikä ole mitään hinkua ollut ottaa lisää koiria. :)
  • sometimes I wish someone out there will find me
    • 'til then I walk alone
[/size][/i]

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa