Sivu 1/1

Juniorina valioituneen luokka vaatimukseen muutos?

Lähetetty: Ke Kesä 06, 2018 8:34 am
Kirjoittaja Shady
Facen Bittipiskit chatissa on herännyt keskustelua nykyisestä vaatimuksesta, että JUN ikäisen koiran valioituessa se saa jatkossa kilpailla vain VAL (tai KÄY) luokassa, kun taas esim veteraani ikäinen saa kisata myös VET luokassa.

IRL juniori ikäinen ei pysty lainkaan valioitumaan poislukien joidenkin maiden juniorimuotovalion titteleitä. Tämän puolesta tämä meidän systeemimme, jossa voi jo 9kk ikäinen koira valioitua eroaa todellisuudesta. Siksi itse en näkisi mitään ongelmaa tehdä siihen myös pientä lisämuutosta.

Syy keskustelun aloittamiseen oli, kun alettiin pohtimaan junnun valioitumisen jälkeen menetettyjä juniorivoittaja titteleitä, koska koira ei enää saa junnu luokassa kilpailla nykysääntöjen puitteissa.

Ehdotettiinkin seuraavaa:
- Juniorina valioitunut saa jatkaa normaalisti kilpailemista JUN luokassa vaikka olisi ko. maan muotovalio
- Juniorina valioitunut saa jatkaa normaalisti kilpailemista JUN luokassa vaikka olisi ko. maan muotovalio, kunhan kyseisen koiran nimen eteen lisätään vXX MVA

Äänestys on auki viikon

Re: Juniorina valioituneen luokka vaatimukseen muutos?

Lähetetty: Pe Kesä 22, 2018 12:56 am
Kirjoittaja Shady
Äänestyksen tuloksena muutos otetaan käyttöön niin, että vXX MVA vaaditaan koiran nimen edessä. Tarkemmin kirjoitan tämän sääntöihin ensiviikolla ja se astuu voimaan näyttelyissä, joiden pvm on 01.07.2018 tai sen jälkeen.