Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

Virtuaalimaailmaa ja -koiria koskevat asia-aiheet.
Viesti
Julkaisija
Avatar
Cookiemonster
Sumopainija
Viestit: 1299
Liittynyt: Ti Kesä 21, 2011 3:13 pm
Paikkakunta: Hämpton
Viesti:

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#241 Viesti Kirjoittaja Cookiemonster » To Kesä 21, 2018 4:16 pm

Olin suunnilleen vuoden poissa kuvioista, jotenkin se innostus vaan kuolla kupsahti viime vuonna. Mutten kumminkaan halunnu poistaa noita kenneleitä mihinkään sillä tutulla kun jos -virkkeellä.
Viime kuussa hyppäsin kumminkin taas takasin tälle puolelle, päivittelin koirien kisakalenterit ajantasalle +kuoppailin rankasti vanhoja koiria millä ei enää käyttöö ollu. Nyt ainakin tää on lähteny sujuun ihan mutkattomasti, pari evm-koiraa on tullu tuotua, sekä kisoja vähän ehtiny järjestellä siinä lomassa.
Pari pentuettakin on lähteny maailmalle +toi Guthrunin U-pentue jää näillänäkymin 1-päiseks, mutta haitanneko tuo mitään.

Molempien kenneleiden kasvatustoiminnat on ainakin toistaseks jäissä. Katotaan mitä tuleman pitää, ehkä meiltäkin penskoja vielä tulee nimien alle tulevaisuudessa.
Muuten meininki jatkuu samana, kun tähänkin asti.
Guthrun | Narvik | Stepmaker's
Vuoden spesiaalitapaus & linssilude 2015

Avatar
Janina
Höpsö veitikka
Viestit: 9994
Liittynyt: La Joulu 13, 2008 8:54 pm

Re: Oma tilanteesi virtuaalikoirien parissa

#242 Viesti Kirjoittaja Janina » To Kesä 21, 2018 6:02 pm

Ihanaa käydä mielessä läpi tätä karsinta- ja pentueprojektia ja huomata, kuinka Hiraethissa on ihan täysin kohtuullinen määrä koiria! Niiden kanssa voisi ehkä joskus ehtiä tekemäänkin jotakin. Mutta sitten taas kun katsoo Duskarraa... Eih. :mrgreen: Noh, sainpahan ainakin hetken elää tunteessa, loppuvuotena nyt tuskin ehtii ihan hirveästi virtuaalikoiria pyörittelemäänkään.
Kuva

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 1 vierailija