Kysymyksiä 2

Virtuaalimaailmaa ja -koiria koskevat asia-aiheet.
Viesti
Julkaisija
Avatar
Nath
Höpsö veitikka
Viestit: 7826
Liittynyt: Ke Kesä 11, 2008 11:06 pm

Re: Kysymyksiä 2

#196 Viesti Kirjoittaja Nath » To Kesä 27, 2013 12:41 am

Tuossa kuvia muokatessa ja jakoon laittaessa tuli mieleen asia, josta olisi mielenkiintoista kuulla tuntemuksia.
Mitä te virtuaalikoiraharrastajina ja mahdollisesti IRL-koirien omistajina olette mieltä siitä, kun teidän omien koirienne kuvia on virtuaalikoirilla? Ja vielä nimen omaan silloin, kun koirasta on otettu kuvia esim. näyttelyissä ja kuvat räiskäistään tietämättänne jonkun virtuaalikoiran sivuille?

Monesti on tullut tuota mietittyä, kun jonkun v.harrastajan omilla sivuilla näkee ilmoituksen, että kuvia ei anneta virtuaalikenneleille, vaikka tässä itse hyväksikäytetään muiden koirien valokuvia :D

Avatar
Janina
Höpsö veitikka
Viestit: 10235
Liittynyt: La Joulu 13, 2008 8:54 pm

Re: Kysymyksiä 2

#197 Viesti Kirjoittaja Janina » To Kesä 27, 2013 12:46 am

Ei haittaa minua millään tapaa jos nään oman koirani kuvat virtuaalikoiralla, niin kauan kun kuvat ei ole minun ottamia koska niihin en anna lupia. Tosin oman sessen kuvat nähdessäni luultavasti penkoisin ko. kuvien alkuperän esille ja varmistaisin että ne on luvan kanssa siellä sivulla. :D

Avatar
Kirsi
Höpsö veitikka
Viestit: 9652
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 5:40 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Kysymyksiä 2

#198 Viesti Kirjoittaja Kirsi » To Kesä 27, 2013 12:53 am

No, näin virtuaaliharrastajana en haluaisi nähdä Tianan kuvia kenenkään virtuaalikennelissä, kun kierrättäisin niitä kuitenkin itse. :mrgreen: Jos kävisin koirani kanssa näyttelyissä ja sieltä olisi joku napsinut kuvia ja laittanut virtuaalikoiralleen, niin en tykkäisi yhtään. Aika ristiriitaista, tiedän, kun käytän itekin näyttelyistä otettuja kuvia. Mutta en mä silti haluaisi löytää mun Tintturan kuvia vieraiden bittipiskeiltä, vaikka kuvat olisikin näyttelyissä kuvattu.

Tosin oon itse tosi tarkka omien virtuaalikoirien tietojen kanssa, jos kuvat on näyttelyistä otettu. En halua kuvien koiran omistajan eksyvän sivulle ja näkevän koiransa kuvat jollain virtuaalipiskillä, jonka nimi on alentava (virtuaalikoirilla kun näkee monesti näitä huumeisiin ja seksiin ja vaikka mihin liittyviä nimiä, josta joku voisi vetää herneen nenäänsä) ja terveystulokset keksitty. Pidän myös näyttely-kuvallisten koirien sivuilla aina tekstiä, jossa mainitaan sähköpostiosoite minne voi pyytää poistamaan kuvat.
Kuva It's always darkest before the dawn.

Avatar
Sigitius
Keilapallo
Viestit: 2339
Liittynyt: Ke Kesä 11, 2008 11:01 pm
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Re: Kysymyksiä 2

#199 Viesti Kirjoittaja Sigitius » To Kesä 27, 2013 1:09 am

Mä olen kerran pyytänyt ettei Titjan kuvia luovuteta virtuaalikoiralle (kun sen kuvat oli tarjolla jossain triidissä) koska se oli niissä kuvissa niin epäedustavan näköinen. Jos mun koira näyttää kuvissa siedettävältä, niin mikä ettei jos joku niitä kuvia haluaa käyttää kun on ne itse kuvannut tai saanut joltain muulta kuvanneelta.
Mun oikeiden koirien sivuilla lukee kumminkin et en anna virtuaalikäyttöön ja osasyy on sekin, että mä itse käytän omaottamiani tai Lindan ottamia kuvia omista koiristani virtuaalikoirillani niin niitä on vähän turha kysyä kun ne on jo käytössä ellei halua sit näyttelyistä hylkyjä (sillä oletuksella edes että kys. kysyjä käyttäis koiraansa YVNL:n näyttelyissä).

whokilledbambi
Höpsö veitikka
Viestit: 6841
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 1:49 pm

Re: Kysymyksiä 2

#200 Viesti Kirjoittaja whokilledbambi » To Kesä 27, 2013 8:18 am

Jos kuvat on edustavia ja virtuaalikoiran luonnekuvaus ei ole "Muffe tappaa kaiken. Veri roiskuu ja suolet lentää." niin mielestäni saa pitää kuvat. Onnin kohdalla koko IRL-terveyskin on ihan viturallaan, eli ne E/E lonkat ja 2/2 kyynärät virtuaalikoiralla eivät nyt niin kovasti haittaa. Mikäli mulle tulee koskaan tervettä koiraa, jonka (edustavat) kuvat on virtuaalikoiralla juuri E/E-lonkkaisella ja 2/2-kyynäräisellä niin silloin pyytäisin laittamaan heti kuvien alle selkeästi maininnan mm. "kuvan koiralla ja tämän virtuaalikoiran kuvitteellisilla terveystuloksilla ei ole yhteyttä toisiinsa" ja sama englanniksi.
vuoden • 2009 omaperäisin nimimerkki, • 2010 nousukas, päätirtinaurattaja & persoona
2011 lempinimien kerääjä & vitsien kertoja, • 2012 päätirtinaurattaja, • 2014 vitsiniekka
2015 vitsiniekka, pilkunviilaaja & agikiitäjä • 2016 vitsiniekka, nimimerkki & agikiitäjä • 2017 vitsiniekka • 2018 aktiiviharrastaja

Avatar
Mima
Lassien tassuhiki
Viestit: 3591
Liittynyt: To Heinä 15, 2010 2:44 pm
Paikkakunta: Toholampi/Kannus
Viesti:

Re: Kysymyksiä 2

#201 Viesti Kirjoittaja Mima » To Kesä 27, 2013 8:25 am

Mää olisin Virkun kohdalla otettu, koska se ei todellakaan ole mikään ajokoiran ihanne ulkonäkönsä puolesta :D Jos löytäisin Virkun kuvia jostain v-kennelistä, kaivaisin alkuperät mahdollisimman tarkkaan. Ite kuitenkin käytän Virkun kuvia Pupupulassa sen verran ahkerasti, ettei noita ainankaan nlykäyttöön saisi.

Avatar
Coma
Analysaattori
Viestit: 2861
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 9:36 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kysymyksiä 2

#202 Viesti Kirjoittaja Coma » To Kesä 27, 2013 11:02 am

Mua ei häiritsisi, jos joku olis vaikka mätsärikehästä napannut mun piskeistä kuvat ja laittanut virt. koiralleen. Enemmän huvittaisi, kuka haluais näiden B-luokan shelttien kuvia käyttää. Samoin, jos joku lähettäis mulle viestiä ja kysyisi saako koirieni kuvia käyttää, luultavasti vastaisin myöntävästi. Oletuksena toki, että sivut ovat siistit ja asialliset.

Avatar
Kirsi
Höpsö veitikka
Viestit: 9652
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 5:40 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Kysymyksiä 2

#203 Viesti Kirjoittaja Kirsi » To Kesä 27, 2013 11:04 am

jabberjay kirjoitti:Mutta entä jos ei omista taulukko-ohjelmaa tms? Okei miulla on excel, mutta pk:ssa muiden kuin PAKKin järkkääminen on tosi rasittavaa. Odotan vaan innolla että myönnyt siihen että noi voi THS:llä tuomaroida.
No en myönny, mutta heitin nyt ohjeet taulukko-ohjelmalla tuomaroimiseen liiton sivulle.
Kuva It's always darkest before the dawn.

Avatar
Chaka
Nakkisotilas
Viestit: 287
Liittynyt: Su Maalis 10, 2013 4:36 pm

Re: Kysymyksiä 2

#204 Viesti Kirjoittaja Chaka » To Kesä 27, 2013 11:45 am

Mulla ei silleen oo vaaraakaan että näitten kuvia tultaisiin käyttämään koska ausseja ei oikeastaan virtuaalimaailmassa ole. Jos kuitenkin Cindyn kuvat löytyisi niin pyytäisin poistamaan koska käyttäisin niitä varmaan itse, Jos joku ton lihavan ja kaikinpuoli ulkomuodollisesti viallisen Chilin kuvat haluis pitää niin se ei kyllä haittais! :D

Avatar
Shady
Pohjasakan hämmentäjä
Viestit: 4748
Liittynyt: Pe Kesä 13, 2008 1:06 pm
Paikkakunta: Korvessa on kivaa
Viesti:

Re: Kysymyksiä 2

#205 Viesti Kirjoittaja Shady » To Kesä 27, 2013 11:56 am

Erika kirjoitti:Ei haittaa minua millään tapaa jos nään oman koirani kuvat virtuaalikoiralla, niin kauan kun kuvat ei ole minun ottamia koska niihin en anna lupia. Tosin oman sessen kuvat nähdessäni luultavasti penkoisin ko. kuvien alkuperän esille ja varmistaisin että ne on luvan kanssa siellä sivulla. :D
Näin. Ja jos kuva on aivan jäätävän hirveä ni en haluais koiran nimen olevan esillä. Harvoin noissa näyttelyistä otetuissa onkaan.. Sen lisäksi haluaisin, että koiran sivulla on selkeä maininta siitä, että koira on virtuaalikoira eikä kuvan koira liity siihen mitenkään. Mikä tosin minusta olisi hyvä muutenkin olla jokaisen virtuaalikoiran sivuilla selkeästi.

// Mulla ei ole enää erikseen mainintaa sivuilla, etten antaisi kuvia virtuaalikoirien käyttöön. Kuitenkin jokaiselle kuvia kysyneelle olen antanut kielteisen vastauksen. Syy siihen on se, etten voi luovuttaa muiden ottamia kuvia ilman kuvaajan lupaa kolmannelle osapuolelle. Lilin poseeraus kuvien ottaja on vielä lisäksi esittänyt toivomuksen, ettei niitä anneta muiden v-harrastajien käyttöön. Itse voin niitä halutessani käyttää..

// Eiku olenhan mä joskus jollekki antanu luvan käyttää kuvia :D Ei se vaan taitanu käyttää, kun sanoin, että joo saa käyttää, mutta ainoastaan mun ottamia. Ja niitä mun ottamia on sivulla vain muutama ja neki jotain touhu kuvia :P
Vuoden Kasvattaja 2013
Vuoden Ratamestari & Tuomari 2013
Vuoden Kennelinpitäjä, Pokaalikahmija & Aktiivikasvattaja 2014
Vuoden Liitonpitäjä 2015
Vuoden Kennelinpitäjä, Ratamestari, Aktiivikasvattaja & Liitonpitäjä 2016
Vuoden Pokaalikahmija, Ratamestari, Ulkoasuntekijä & Aktiivikävijä 2017
Vuoden Liitonpitäjä, Pilkunviilaaja & Ulkoasuntekijä 2018


VFCI - Käräytys - KultsuRinki

Avatar
Juinttu
Höpsö veitikka
Viestit: 16210
Liittynyt: Ke Heinä 23, 2008 8:31 pm
Paikkakunta: avaruus
Viesti:

Re: Kysymyksiä 2

#206 Viesti Kirjoittaja Juinttu » To Kesä 27, 2013 12:01 pm

^ Tämä. Itse ottamiani Joikun tai Sumun kuvia en antaisi, Sumun kuvat kun mulla on ollut käytössä ja no, saatan käyttää jatkossakin. Mutta jos joku nyt olisikin onnistunut silloin harvoin kun me näyttelyssä/jossain käydään ottamaan noista kuvat, niin kunhan koira on kaikin puolin ihan asiallinen (nimi, luonne ym), ja sivulla mainitaan että koira on virtuaalikoira, niin asiat on hyvin. Ja jos joku olisi laittanut Joikun kuvat urokselle tai Sumun kuvat nartulle, niin siinä kohtaa huomauttaisin asiasta.
Oh look - I'm opening my box of care! Oh wait - it's empty!

Avatar
Kuskikärpänen
Hanipupu
Viestit: 4165
Liittynyt: Su Kesä 08, 2008 11:01 pm
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Re: Kysymyksiä 2

#207 Viesti Kirjoittaja Kuskikärpänen » To Kesä 27, 2013 2:02 pm

Mun koirien kuvia saa käyttää, ja on aina saanut. :) Itsellä on ollut Vaalan kuvat joskus ja aikoinaan annoin Freian kuvat jollekin käyttöön. Nyt jos joku tulisi kysymään, antaisin taas luvan kun näitä ei ole vähään aikaan kukaan käyttänyt. Myös tälläkin foorumilla pyörivän PyroCaniksen holskun kuviin voin antaa luvan kun tiedän ettei sitä haittaa. Muutoin en aina tykkää sitten jakaa kuviani, kun kuvan koiran omistajan mielipidettä ei voi aina tietää.

Ja siis tietty koskee vain kuvia jotka olen itse ottanut. Esim. Vaalan paras seisotuskuva on Lindan ottama. :mrgreen:
Kuva Kuva

Avatar
horros
Toistolla tehoa
Viestit: 798
Liittynyt: To Heinä 19, 2012 9:43 pm
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Re: Kysymyksiä 2

#208 Viesti Kirjoittaja horros » Pe Kesä 28, 2013 2:56 am

Itse en kyllä tykkäisi yhtään, jos joku olisi ottanut jossain kuvia Hypnosta ja Eosista ja lätkäissyt ne sitten virtuaalikoiralle. Minulta on myös kysytty muutaman kerran, saako koirieni kuvia käyttää. En ole antanut lupaa.

Yhtä kaikki, jos joku puolituttu, käytännössä voisin sanoa että kuka tahansa turri kysyisi lupaa käyttää jomman kumman koirani kuvia, en näe syytä kieltäytyä. Tämä siksi, koska nykyään liikun itse piireissä ja tiedän millaiset nämä ovat, millaisia kennelit ovat ja millaiset ovat yleiset käytänteet, en koe enää millään tapaa "uhkaavana" antavaa omien koirien kuvia käyttöön. Minulle on myös se ja sama vaikka koiran nimi, jonka kuvana olisi oma koirani, olisi Homoporno tai Hullu Nisti. Mitä väliä!

Jotkut mainitsevat mm. sen, että haluavat luonteen (jos kirjoitettu) olevan asiallinen. Eos on ollut eukolla virtuaalikoirana ja tehnyt pentueen jonnekin, en muista minne. Kuitenkin sinne pentuesivulle oli kirjoitettu ihan asiallinen, mutta ah niin päin mäntyä koiran oikeasta oleva luonne! Se oli hupaisaa luettavaa.
Vuoden 2012 kennelinperustaja

Avatar
Vita
Le-ppä-ker-ttu
Viestit: 191
Liittynyt: Pe Maalis 04, 2011 12:31 pm

Re: Kysymyksiä 2

#209 Viesti Kirjoittaja Vita » Pe Kesä 28, 2013 9:49 pm

Eipä minua haittaa jos joku Tuiskun kuvan laittaisi omalle v-piskilleen, kunhan vaan on luvat niin mikä ettei. Oisin melkeenpä otettu, että toi mun vähäkarvanen hurtta kelpais jollekki :D
I blame it on my own sick pride

Avatar
Kurris
Kanada
Viestit: 1435
Liittynyt: Ma Helmi 13, 2012 4:06 pm
Paikkakunta: Oulu

Re: Kysymyksiä 2

#210 Viesti Kirjoittaja Kurris » Ma Heinä 01, 2013 12:38 pm

Ite käytän oman tollerin kuvia muutamalla koiralla mutta en anna lupaa muiden käyttää niitä :lol: Muiden ottamista kuvista yleensä pyydän että niitä ei käytetä eteenpäin..
Taukoilen

Viestiketju Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa