Yhtenäinen osallistumiskoodi vvesipelastukseen?

Virtuaalimaailmaa ja -koiria koskevat asia-aiheet.
Viesti
Julkaisija
Avatar
Lansu_
Höpsö veitikka
Viestit: 5788
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 10:33 am

Re: Yhtenäinen osallistumiskoodi vvesipelastukseen?

#16 Viesti Kirjoittaja Lansu_ » Ti Elo 05, 2008 10:40 am

Sikko kirjoitti:
Lansu_ kirjoitti:
Dilli kirjoitti:Pisti vain silmään tässä, että vVPY:hyn on hyväksytty useampiakin kisoja, joihin saa osallistua VAIN Welho-tilin käyttäjät? Eikö tämä ole eräänlaista syrjintää niitä kohtaan, jotka eivät pankkia käytä? Tämän touhun kuitenkin pitäisi olla vapaaehtoista.
Asiasta keskusteltiin Tulevissa kilpailuissa, yhtä tällaistä kilpailua mainostaneessa mainostopikissa. Toki tuo on vähän syrjintää, mutta toisaalta mielestäni noita saa olla kunhan vastaavasti myös järjestetään sellaisia joissa maksu ei ole pakollinen. Sini muistaakseni vielä esitti hyvän kysymyksen: eikös sitten yhdelle rodulle / roturyhmälle suunnatut kisat ole syrjintää ihan vastaavalla tavalla?
Mutta tuotahan pelättiin jo jossain topikissa, että ihmiset alkaa järkkäämään kisoja enää pelkästään welholaisille. Tosi paheksuvaan sävyyn siitä puhuttiin. Noita pelkästään yhdelle rodulle/roturyhmälle järjestettäviä kisoja on kuitenkin sen verran vähän, että ei kai niistä pidä sen kummemmin huolehtia. Welholaisia taas on aika suuri määrä, joten mulla suoraan sanottuna pelottaa, että kohta kisaaminen ei onnistu ilman welhoa.
Welhokisojakaan ei ole järin paljon ollut (lieneekö nää kolme vepekisaa ainoat?), joten jos siinä suhteessä miettii niin roturyhmille rajattuja kisoja kyllä löytyy enemmän. Mä en jaksa uskoa että Welhosta ns. "tulee pakollinen" ainakaan koirapuolella, sillä mitä olen nyt seurannut niin ihmiset on muutamassa kuukaudessa kyllästyneet sen kanssa pelaamiseen ja monet on lopettaneet Welhon käytön. Ennemminkin veikkaan, että pari kuukautta vielä niin Welho löytyy ehkä hyvällä tuurilla kymmenkunnalta virtuaalikenneliltä.
When the hurricanes came for me
I could finally crash again
And that's how I became the sea

Minna
Alkupalat
Viestit: 13
Liittynyt: Su Kesä 22, 2008 6:37 pm

Re: Yhtenäinen osallistumiskoodi vvesipelastukseen?

#17 Viesti Kirjoittaja Minna » Ke Elo 06, 2008 8:17 pm

Noita vain welhoille sallittuja kisoja tosiaan ilmestyi muutama, mutta ne ovat jo aiemmin mainittujen syiden vuoksi ihan yhtä hyväksyttäviä kisoja siinä missä muutkin, enkä lähde niille mitään rajoituksia laittamaan. Vvesipelastuksessa kylläkin jo muutama kisa on merkittävä kuukauden kisasaldossa, kun kisoja järjestetään niin vähän. On tietysti toivottavaa pitää kisansa avoinna kaikille, mutta ottaisin itsekin mieluummin vain maksavia asiakkaita kuin "vapaapassilaisia" joiden asiointi lähtee omasta pussistani.
Ei-welholaisia lienee sen verran paljon, että hekin halutessaan saavat kisoja pystyyn ison kasan.

Jos jossain vaiheessa näyttää siltä, että welho-buumi on luultua pysyvämpää niin miettikäämme sitten jatkotoimenpiteitä.

Hanna-81
Söi navetan kaksi nautaa
Viestit: 1082
Liittynyt: La Kesä 14, 2008 8:25 pm

Re: Yhtenäinen osallistumiskoodi vvesipelastukseen?

#18 Viesti Kirjoittaja Hanna-81 » To Elo 07, 2008 6:32 am

Juu mulla tuo on vaan nyt kokeilu, että kuinka monta niitä maksajia oikeastaan edes on. Ja yllättäin niitä on kyllä löytynyt aika monta, kun "pakotetaan" maksamaan.
Vuoden Tuomari 2012
Saa pyytää tuomariksi kaikkiin käyttölajeihin. Mutta en vastaa massapostitusviesteihin.

Jami slk collie
Jesse cardigan (piviko)
Nappi saksanpaimenkoira
Ninni Dogo argentino

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija