Sivu 1/1

Opas uusille foorumilaisille?

Lähetetty: Ma Heinä 14, 2008 1:06 am
Kirjoittaja Nath
Tänne on tullut nyt tosi paljon uusia kasvoja, joilla ei tietenkään heti alussa ole ihan kaikki vesiselvää, mutta nyt on tullut esiin myös todella paljon sellaisia, jotka eivät tiedä edes perusasioita virtuaalikennelharrastuksesta. Pitäisiköhän tuonne Virtuaalisiin koiraystäviin tehdä jonkinlainen aloittelijoiden opas, jossa olisi pieni johdatus tällä foorumilla elelyyn (mm. kirjoitustyyli, perusteiden esittämine, sääntöjen luku jne.) sekä tärkeimmät perusteet virtuaalikoiraharrastuksesta? Näin jokaiselle uudelle ei tarvitsisi järjestää kädestä pitäen-ohjeistusta, nyt kun on tullut jo erikseen sanottua todella monelle mm. tekijäinoikeuslaista. Jotkut tänne foorumille tulijat kun eivät ole edes kuulleet esim. Käräytyksestä tai VFCI:stä, joista saisi perusteet harrastuksen tärkeimpiin seikkoihin.

Minulla olisi jonkinlainen pätkä jo valmiina, mutta lähinnä mietin kokeeko ylläpito kyseisen topicin tarpeelliseksi?

Re: Opas uusille foorumilaisille?

Lähetetty: Ma Heinä 14, 2008 2:20 am
Kirjoittaja Kuskikärpänen
Ei siitä varmaan haittaakaan ole. Heitä vaan sinne minun puolestani. :) Jos joku jaksaisi lukea sen (yleensä eivät sääntöjä tai vastaavia jaksa lukea. :mrgreen: )

Re: Opas uusille foorumilaisille?

Lähetetty: Ma Heinä 14, 2008 9:19 pm
Kirjoittaja Zanja
Mä oon yksi näistä keistä puhutaan aloitusviestissä...
Edit// Hitto kun tekis mieli heittää metsään koko kennelini ja aloittaa uudestaan niin ettei kukaan tietäis että mä oon se sama vanha tyrijä, luvattomien kuvien käyttäjä HP. (Tosin ei mul enää ole luvattomia kuvia)

Re: Opas uusille foorumilaisille?

Lähetetty: Ti Heinä 15, 2008 10:23 am
Kirjoittaja Sikko
^ Suhteellisen moni virtuaaliharrastaja on tyrinyt niin kuvien kuin muidenkin asioiden kanssa. Tai minä ainakin olen! Mullakin oli luvattomia kuvia joskus vuonna nakki ja makkara, kunnes joku viisas kertoi ystävällisesti kuvien olevan luvattomia.

Että älä sinä huoli! :-D

Re: Opas uusille foorumilaisille?

Lähetetty: Ti Heinä 15, 2008 4:30 pm
Kirjoittaja Nath
^^
En minä erityisemmin puhunut kenestäkään kys. topicin aloitusviestissä, vaan ihan yleisesti kaikista uusista tulijoista.

Re: Opas uusille foorumilaisille?

Lähetetty: Ke Syys 30, 2009 3:33 pm
Kirjoittaja Peppi
Itselläni oli myöskin luvattomia kuvia käytössä (mm. dooziedogista) kun aloitin virtuaalikoira harrastuksen. Sielloin kennelini oli hoitaja kenneli. Kennelini loppasi juuri näiden luvattomien kuvien takia. Joten ei siitä kannata huolestua. Ja nyt olen aloittanut uuden virtuaalikennelin Novelle-nimellä. Tällä kertaa kuvaluvat ovat hyvin hallussa.

Re: Opas uusille foorumilaisille?

Lähetetty: Su Heinä 21, 2013 10:44 am
Kirjoittaja Iiris
//ahaa, enpäs ole huomannut.

Re: Opas uusille foorumilaisille?

Lähetetty: Su Heinä 21, 2013 2:50 pm
Kirjoittaja Nortsi