Sivu 1/1

Australianpaimenkoirauros tarjolla.

Lähetetty: Ma Joulu 22, 2008 3:15 pm
Kirjoittaja Lania
Täysin evm. sukuinen, red merle (valk&tan), BH HK3 VK2 TK2 RH-E VPVA VKTV VFBV LT&KRE&GBR VMVA Shaynas Make My Day aka Damon alkaa olla jo sen ikäinen ja ihan hyvin kisannut, että kohtapuolin voisi alkaa tarkemmin suunnitella sen mahdollista jalostukseen käyttämistä.
Damon on kilpaillut valioksi paimennuksessa, flyballissa ja koiratanssissa, jonka lisäksi sen kilpailu painottuu agilityyn (maxi3) ja pk-lajeihin (kahta tulosta vaille valio hausta). Tokossa Damon kilpailee voittajassa ja näyttelyistä sillä on kolmen maan valionarvo. Ennen astutusta Damon kilpailisi kahdesta painotuslajistaan valioksi.

Nartun tulisi ensinnäkin olla tietysti väriltään sopiva ja terve, sekä jonkin verran kilpaillut. Kilpailutulosten puolesta narttu saisi olla astutushetkellä valio parista lajista, joista toinen paimennus. Sukua nartulta saa löytyä, mutta olisi hyvä jos sieltä ei kovin yleisiä linjoja löytyisi, alustavasti olisi harkinnassa ehkö miettiä itelle/Remrockin nimen alle sijoitukseen yksi pentu, riippuen missä kohtaa mahdollinen pentue toteutuisi,

Mikäli Damon kiinnostaa jalostuskäytön osalta, saa vinkata joko tässä tai sitten mailissa (rremrock[at]gmail.com), mutta myös mesen kautta kyseleminen onnistuu (Nona: muurahainen_92[at]hotmail.com / Lania: lania_93[at]hotmail.com).