E: bcu & aku, T: rwu

Etsitkö nartullesi tai uroksellesi yhden yön seuraa? Haluaisitko tarkistaa tämän hetken kuumimmat urokset omassa rodussasi? Tee se täällä!
Viesti
Julkaisija
Avatar
Deneo
Kanada
Viestit: 1438
Liittynyt: Pe Kesä 13, 2008 1:46 pm
Paikkakunta: Tampere

E: bcu & aku, T: rwu

#1 Viesti Kirjoittaja Deneo » Ti Elo 08, 2017 9:55 pm

Etsitään herroja

Bordercollieuros Fiilikselle (Bh Vk3 Tk4 vFIN KVA & TVA vPVA CCV vAVA vHpoK2 Take Your Time of Furenza). Fiilis on periaatteessa valmis, mutta kisaan sitä vielä odotellessa vepessä ja huumekoirakokeissa. Uroksella pitäisi olla jonkin verran tuloksia, tärkeimpänä paimennus. En vaadi mitään tasasukuisuutta, mutta uroksella saisi olla ainakin jotain sukua virtuaalimaailmassa. Luonnollisesti, uros ei saa olla merle.

Australiankelpie Nuuka (Bh Vk3 Tk4 vFIN KVA & TVA vPVA vAVA vNLDW-14 vFINW-15 vEUW-16 vFINW-17 vFIN & GRC & NLD & KANS MVA Standby's Joyful Journey) etsii myös sulhasta. Urokselle ei ole oikeastaan mitään vaatimuksia, tulokset on tietty plussaa, mutta pääasia olisi ettei tarvitse käyttää evm-urosta.


Tarjolla taas on rottweileruros Jerry (Bh IPO3 Tk4 vFIN KVA & TVA vPoK3 vPOK vRTK1 Kuuvarkaan Verenpunaiset Jäljet). Susityttö kun ei enää pyöri täällä, ajattelin kysäistä olisiko jollain muulla käyttöä rotikkapojalle. Kisaan Jerryn vielä vepevalioksi.
Don't you wanna live before you die

Avatar
Juinttu
Höpsö veitikka
Viestit: 16306
Liittynyt: Ke Heinä 23, 2008 8:31 pm
Paikkakunta: avaruus
Viesti:

Re: E: bcu & aku, T: rwu

#2 Viesti Kirjoittaja Juinttu » Ke Elo 09, 2017 9:43 am

Mikäli sulla ei suurensuuri kiire pentueiden kanssa ole, niin mä voisin Fiilikselle tarjota Noloa (http://happybubblebox.org/virt/penny/nolo.php), joka on 3. sukupolven red tri lyhytkarvainen bc-uros. Nolon kapasiteetit tosin kisaisin mielelläni ennen pentuetta (AGI: 1-luokka ASCA: STDd OTDs PAIM: perusrata PK: BH, HK1, JK1, FH1, EK1 PEKO: RH-E TOKO: AVO), pk:sta meidän ei tosin tarvitse hommata kaikkia neljää koularia. :D

Nuukalle puolestaan mulla olisi antaa lainaan Happy (http://happybubblebox.org/virt/karma/happy.php), joka on 3. sukupolven suklaanruskea kelpieuros. Happyn voisin mielelläni kisata alkuun kuitenkin valioksi tokosta, agilitystä ja paimennuksesta, yrittää hankkia ascasta puuttuvat STD legit ja pk:n ALO-koularin. :)
Oh look - I'm opening my box of care! Oh wait - it's empty!

Avatar
Deneo
Kanada
Viestit: 1438
Liittynyt: Pe Kesä 13, 2008 1:46 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: E: bcu & aku, T: rwu

#3 Viesti Kirjoittaja Deneo » To Elo 10, 2017 11:34 pm

Molemmat sopii hyvin! Kiire ei ole, nyt on niin monta pentuetta jonossa että voin hoitaa muut ensin pois alta :).
Don't you wanna live before you die

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija