E: 2x australianpaimenkoira uros (1-polviset)

Etsitkö nartullesi tai uroksellesi yhden yön seuraa? Haluaisitko tarkistaa tämän hetken kuumimmat urokset omassa rodussasi? Tee se täällä!
Viesti
Julkaisija
mystic
Alkupalat
Viestit: 1
Liittynyt: To Helmi 23, 2012 10:01 pm

E: 2x australianpaimenkoira uros (1-polviset)

#1 Viesti Kirjoittaja mystic » La Huhti 06, 2013 7:20 am

Abracadabra's Little Leona
Leona etsii itselleen 1-polvista australianpaimenkoiraurosta, mitään erityisempiä vaatimuksia uroksen suhteen ei ole. Väritykseltään Leona on red merle. Leonan isä on Power Point (kadonnut jonnekkin?) ja emä on Abracadabra's Heartbreaker.

Alegre's Dreamcatcher
Katie etsii myöskin itselleen 1-polvista australianpaimenkoiraurosta, eikä tämänkään suhteen ole erityisempiä vaatimuksia. Katie on väritykseltään blue merle ja sen isä on Baledon's Hy Jack, sekä emä Crest Fun Luv.

Molemmat nartut kilpailevat eri lajeissa säännöllisen epäsäännöllisesti, eivätkä täten välttämättä saavuta mitään kauhean suuria saavutuksia. Ne toimivat lähinnä enemmänkin tallikoirina ja pienenä harrastuksena vhevosten ohella. Molemmat nartut tulisivat saamaan 1-7 pentua ja pennut menevät myyntiin. Saatan pitää muutaman pennun itselläni.

Uroksia voipi näytellä tässä topassa taikka mailitse (mysticsharifa(at)luukku.com). Paremmin olen tavoiteltavissa mailitse.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija