Kääpiöpinseripojat tarjolla

Etsitkö nartullesi tai uroksellesi yhden yön seuraa? Haluaisitko tarkistaa tämän hetken kuumimmat urokset omassa rodussasi? Tee se täällä!
Viesti
Julkaisija
Milzu
Alkupalat
Viestit: 18
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2008 9:05 am

Kääpiöpinseripojat tarjolla

#1 Viesti Kirjoittaja Milzu » Ma Kesä 16, 2008 10:01 am

Tarjoan jalostukseen kahta nuorta, tervettä ja kisannutta kääpiöpinseriurosta. Siispä jos sopiva morsian löytyy, pentue syntyy sinun kennelnimesi alla. Voin itsekin haluta yhden pennun, siitä sitten tarkemmin myöhemmin. En omista Welho-tiliä, joten maksuasioita ei tarvitse miettiä.

BONELANDIN BAMSE eli Nalle on kuten sivuilta näkyy "suurensuuri koira kuitenkin pikkuisessa pakkauksessa". Nalle on kisaillut paljon näyttelyissä, laatuarvosteluna useimmiten erittäin hyvä ja pari kertaa erinomainen. Tavoitteena on saada Nallelle vielä käyttäytymiskoe suoritettua.

TIMMERMAN NB eli Timi on tuontikoira Ruotsista. Timi on kisaillut myös näyttelyissä useimmiten tuloksenaan laatuarvostelu erinomainen ja päälle paras uros-sijoitus. Kaksi kertaa on napattu kaiken kukkuraksi myös ROP SERT ja CACIB. Koiratanssia Timi rakastaa ja siinä ollaankin aktiivisesti kilpailtu. Timi on suorittanut myös käyttäytymiskokeen. Luonteeltaan Timi on terävästä ulkonäöstään huolimatta lempeä ja huomionkipeä.

Kummallakaan pojalla ei ole aikaisempia pentueita. Ehdotuksia rohkeasti alle! Tiedän, ettei rotu ole kovin yleinen v-maailmassa, mutta toivottavasti saadaan nämä yleistymään. :)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija