Pentueiden mainostusoptio

Ilmoita kennelissäsi syntyneestä pentueesta täällä.
Viesti
Julkaisija
Litsikoira
Nakkisotilas
Viestit: 283
Liittynyt: Su Huhti 15, 2012 9:26 am
Paikkakunta: Tukholma

Pentueiden mainostusoptio

#1 Viesti Kirjoittaja Litsikoira » Ma Kesä 12, 2017 9:15 am

Virtuaalikoirilla on oma Instagram-tili (@virtuaalikoirat), johon kaivattaisiin päivittelemisaiheita. Pentueet on erittäin tärkeä ja aina ajankohtainen aihe virtuaalimaailmassa, joten se olisi erittäin hyvä päivittelyaihe.

Tämä keskustelu on siis sitä varten, että täällä voi ilmoittaa omia pentueita, joita haluaisi mainostettavan virtuaalikoirien virallisella Instagram-tilillä. En todellakaan lähde mainostelemaan muiden pentueita ilman lupia, joten on kätevintä, jos omat pentutulokkaat/tulevat pentueet ilmoitettaisiin tänne, jos niistä halutaan ilmoitettavan :)

Tässä ei sitoudu mihinkään (enkä usko, että monikaan innostuisi nappaamaan pentuja juuri instagramin kautta), yritämme vain saada tiliä näyttämään hieman aktiivisemmalta, sillä vkoiramaailmassa ei muuten ole näyttelyiden, pentueiden ja Kuukauden kennel-aiheiden lisäksi paljoa muuta päiviteltävää xD

Tervetulleita mukaan ovat jokaikisen rodun kasvattajat. Varsinkin harvinaisempia rotuja olisi hienoa esitellä ja näyttää, että niidenkin pentuja syntyy.

Toivottavasti selitin asian jotakuinkin ymmärrettävästi, ja tervetuloa mukaan Instagram-tilillemme :D
Black sunsets in your eyes, am I dreaming?

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija