Duun H: kultainennoutaja

Ilmoita kennelissäsi syntyneestä pentueesta täällä.
Viesti
Julkaisija
Avatar
Marcia
Höpsö veitikka
Viestit: 6271
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 9:56 am

Duun H: kultainennoutaja

#1 Viesti Kirjoittaja Marcia » To Loka 27, 2016 1:27 pm

Kultaisianoutajia ja belgianpaimenkoira malinoiseja kasvattava Duun tuo jälleen pentueellisen verran kultaisia maailmalle. Aikaisemmista pentueista on löytynyt terveen luuston lisäksi näyttelyvoittajia sekä harrastuskoiria eri lajeihin.
  • ISÄ
Isänä Online's Risk Disk "Roska". Roska on i-h-a-n-a!! Se on niin kiltti, sosiaalinen kuin mikä ja se rakastaa rapsutuksia. Sen kanssa on tehty luonnollisesti tuloksia myös käytössä, päälajina sillä on kuitenkin ollut näyttelyt josta kolme sertiä. Kuvattu luonnollisesti terveeksi.
  • EMÄ
Emänä Heinnkaiser Sold Out "Sierra". Sierra on äärettömän riistaviettinen narttu, joka sattuu olemaan myös nomemestari vuosimallia 2013. Sierralla oli tällöin ikää vasta 15kk. Miellyttämishaluinen, hillitty ja hallittu. Täydellinen seurakoira sekä harrastuskoira. Kultaistennoutajan prototyyppi. Näyttelyistä 4 sertiä ja yksi BIS2-sijoitus. Terve.
  • VARAAJILLE
Maksimimäärä varaajille on kolme kappaletta, pidän itse yhden uroksen. Kaikille pennuille lähtee jalostusoikeus, kunhan siitä ilmoittaa minulle pentueen ollessa ajankohtainen. Kasvatin kanssa on suositeltavaa kilpailla palveluskoirakokeissa (jälki, haku, erikoisjälki, viesti), kaikki muut lajit ovat plussaa. Koiran sivulle on linkitettävä vanhemmat (osoitteet muuttuvat kun kun varaajat on täynnä).

1/3
Marcia, Duun - uros - Duun H

Psst!
Huomasitko että kyseessä on evm-pohjainen pentue? ;)
Do you hate that you love me or do you love that you hate me?
All you bitches be bitin', I hope you don't give me rabies

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija