Sivu 1/4

Kultaisia Doradoon

Lähetetty: To Syys 15, 2011 4:07 pm
Kirjoittaja Shady
Suunnitteilla olisi de la Doradon G-pentue. Rotuna kultainennoutaja ja emänä toimisi oma kasvatti BH JK2 HK1 vFIN KVA vjGREW-11 Huiskuhännän Chiquinquirá "Chiki". Pentueelle ei ole vielä valittu isää, mutta kaksi vaihtoehtoa on olemassa, joista lähempänä ajankohtaa valitsen sen mieluisamman vaihtoehdon. Päätökseen saa pennun ostajatkin koittaa vaikuttaa.. ;D

UROS PÄÄTÖS TEHTY!

Forless Joy Sorrow
- CACIB
- Valioitunut nomesta.
- Kisaa pk jäljessä AVO luokassa sekä pk haussa VOI luokassa. Koulutus tunnukset JK1 ja HK3.
- Läpäissyt vesipelastuksen soveltuvuus kokeen hyväksytysti sekä saanut ALO luokassa ykkös palkinnon.
- Täysin evm. linjainen uros.

Alustavia varauksia otan jo nyt vastaan. Kasvateille mukaan tulee kuvat omistajan niin halutessaan. (nartuille ei ole montaa)
Pentueen tarkka ajankohta ei ole vielä tiedossa. Tarkoituksena olisi ensin kerätä Chikille hyvä kisa pohja (tosin se on tällä hetkellä hankalaa vähäisten kisojen takia), mutta oma haaveeni olisi, että vielä tämän vuoden puolella pentue olisi mahdollinen.

Nyt kuitenkin olisi tarkoituksena saada kartoitettua hieman kysyntää pentueelle.

Varaukset:
Zellie / Hivuttautuu - uros - Gary Grandy de la Dorado
Camilla / Lasienkelin - uros - Give Me Sky de la Dorado
Welmu / Keppostelijan - narttu - Giselle de la Dorado - sijoitus
Indy / Celaba - uros - Golden Fox de la Dorado

Varauksia otan vastaan korkeintaan neljä kappaletta.

Nimiä urokselle:
Goljat de la Dorado
Gunnar de la Dorado
Gary Grandy de la Dorado - zellie

Nimiä nartulle:
Ginna de la Dorado
Giselle de la Dorado
Gloria de la Dorado
Gabriella de la Dorado
Giselle de la Dorado

Sukupuoli neutraaleja nimiä:
Golden Sun de la Dorado
Give Me Sky de la Dorado - camilla
Gun Shot de la Dorado
Glad Tail de la Dorado - shady
Golden Fox de la Dorado
Green Wish de la Dorado
Galliano de la Dorado

Re: Kultaisia Doradoon

Lähetetty: To Syys 15, 2011 5:31 pm
Kirjoittaja Camilla
Minä ilmoittaudun kiinnostuneeksi! Tällä hetkellä en ehdi kirjoitella tarkemmin, mutta ahneena on pakko laittaa viestiä jo nyt... >:) Huomenna tarinoin pidemmin tähän jatkoksi!

Re: Kultaisia Doradoon

Lähetetty: To Syys 15, 2011 7:03 pm
Kirjoittaja koiratyttö98
Multa sais pari kuvaa jos tarttee..

Re: Kultaisia Doradoon

Lähetetty: To Syys 15, 2011 7:07 pm
Kirjoittaja Shady
Camilla: Mukavaa huomata, että sentäs kiinnostuneita on ;D

Koiratyttö98: Laita ihmeessä näytille, jos jossain kohtaa joku olis halukas niitä ottamaankin :)

Re: Kultaisia Doradoon

Lähetetty: To Syys 15, 2011 8:10 pm
Kirjoittaja Zellie
Minä! Otinkin tästä aikaisemmin yhteyttä, joten jos niillä pyytämilläni kuvilla uroksen saisin Hivuttautuuseen? Luvassa ainakin näyttelyitä, mejää ja tokoa. (:

Re: Kultaisia Doradoon

Lähetetty: To Syys 15, 2011 8:44 pm
Kirjoittaja Shady
Juu anteeksi Zellie. Unohdin lisätä sut tuohon :) Toki lupaukseni on yhä voimassa ;D

Re: Kultaisia Doradoon

Lähetetty: Pe Syys 16, 2011 1:39 pm
Kirjoittaja Camilla
Tämä laitteleekin uuteen viestiin, että varmasti tulee perille. (:

Eli pentu lähtisi asustelemaan Lasienkeliin, melko pikkuiseksi muuttuneeseen, viime vuonna perustettuun noutajakenneliin. LE on ensimmäinen kennelini, jonka rakensin viralliselle pohjalle, ja alkujaan se olikin tarkoitettu paimen- ja noutajakenneliksi. Jokunen aika sitten heitin heipat paimenkoiraidealle, kun pystytin tuon Carabee, eli nyt sitten pyörittelen pelkästään pientä laumaa noutajia. Koirakko on pitkän aikaa pyörinyt tuolla kokoonpanolla, eli pienellä porukalla mennään, eikä kisaaminen ole ollut kauhean aktiivista, sillä painotan melko voimakkaasti noihin bortsuihin...

Lasienkelin saa pian uuden ulkoasun, ja sen myötä olisi tarkoitus hieman uusia koko paikkaa, etenkin tekstejä ja ehkä koirienkin sivuja hieman hienommiksi. Kenties myös aktivoituisin noutajien kisaamisen kanssa, että saataisiin tuloksia alle. Mejä on itselleni täysin vieras laji kaikin puolin, ja siihen olisi tarkoitus lähiaikoina tutustua tarkemmin. Tuleva nassikka pääsisi lisäksi kilpailemaan nomessa ja tokossa sekä koiratanssissa. Tarkoituksena olisi pyydystää pennelle mahdollisimman hyvät kuvat, jos vaikka päästäisiin näyttelyissä loistamaan.

Noutajilla ei ole kummoista kisanäyttöä, mutta Fiian kanssa ollaan epäaktiivisuudenkin kanssa päästy pitkälle agilityssä ja nomessakin ollaan kisattu ihan kiitettävästi. Gisellellä on myös jonkin verran täytettä kisakalenterin puolella. Olen ehkä hieman sellaista tyyppiä, että suosin tiettyjä koiria ja kisautan niitä enemmän kuin muita, ja todennäköisesti tämä kultainen saisi jonkinlaista erikoiskäsittelyä. :D Jemma, Joy ja Chacha Carabeestä antavat jonkinlaisen kuvan kisauttamisista, vaikka tuurini onkin mitä surkein.

Kävin eilisellä tutkailemassa mainostus-osion kautta de la Doradoa, ja ihastuin noutajiisi, hihih, aivan ihastuttavia ulkonäöltään ja no luonteeltaan. ;D Siinä mielessä on hyvä, ettei pentue ole ihan huomenna syntymässä, joten minun ei tarvitse stressata sitä, että on taas usea täysin kisaamaton koira ympäri ämpäri, vaan ehdin toivottavasti hyvin kisailemaan koiria pois alokasluokista.

Re: Kultaisia Doradoon

Lähetetty: Pe Syys 16, 2011 3:41 pm
Kirjoittaja Shady
Camilla: Kuulostaa hyvältä. :) Mielelläni luovutan pennelin sulle. Kuvat on mahdollista saada myös multa pennulle mukaan, joten ei niitä kuviakaan tarvitse sen enempiä stressailla. En mä myöskään vaadi mitään super kisaamista, kunhan nyt käy kisoissakin välillä.

Ootko miettinyt jo sukupuolta?

Re: Kultaisia Doradoon

Lähetetty: Pe Syys 16, 2011 4:20 pm
Kirjoittaja Camilla
Hmm.. sukupuoli on fifty-fifty, kun minullahan on jo uros ja narttu, mutta toisaalta molemmat flatit ovat narttuja, joten kenties uros...? (: En lyö lukkoon, mutta jos sultakin löytyy enemmän kuvia uroksista, jos niistä joku nappaisi.

Re: Kultaisia Doradoon

Lähetetty: Pe Syys 16, 2011 5:39 pm
Kirjoittaja Shady
Laitan sulle nyt tuonne uroksen, mutta tokihan sitä voi vielä muuttaa ennen pentueen syntymään :) urosten kuvia voit katsoa täälä -> https://picasaweb.google.com/boltsi0/Ku ... ajaUrokset jos joku vaikka miellyttäisi silmää :)
Jos saan jotain suositella niin koira nro 17 on aika näpsäkkä. Vaikka etukulmaukset ovat vähän niin ja näin niin koira on muuten todella kaunis.

Re: Kultaisia Doradoon

Lähetetty: Su Syys 18, 2011 4:47 pm
Kirjoittaja koiratyttö98
http://omatkoirakuvat.kuvat.fi/kuvat/Va ... N+14.8.11/

tossa pari fotoo, mutta lisää kuvia toisella koneella :)

Re: Kultaisia Doradoon

Lähetetty: Pe Syys 23, 2011 3:20 pm
Kirjoittaja Shady
Päätin nyt, että jokainen koiran ottaja saa halutessaan itse keksiä pennulleen nimen. Nimille ehtona on, että nimi alkaa kirjaimella F sekä on joko espanjaksi tai englanniksi, mielellään toki espanjaksi niinkuin kennelin nimikin.
- .... de la Dorado

--

Vielä yksi pentu varattavissa!

Re: Kultaisia Doradoon (1 pentu varattavissa)

Lähetetty: Ma Syys 26, 2011 6:36 pm
Kirjoittaja Shady
Aloitus viestissä muutamia nimi ehdotuksia niille, jotka eivät halua keksiä tai eivät keksi nimeä pennulle. Yhä siis saa kuitenkin itsekin keksiä nimen.

Chiki on saanut toisen NOME AVO1 tuloksensa, joten siirtyy kisaamaan voittaja luokkaan. Pentue tulee syntymään luultavimmin heti kun tarvittavan VOI1 tulokset valioitumiseen ollaan saatu kasaan. :)

Uros päätös on nyt tehty eikä Ebeniä tulla käyttämään tähän pentueeseen.

Re: Kultaisia Doradoon (1 pentu varattavissa)

Lähetetty: Ma Syys 26, 2011 7:45 pm
Kirjoittaja Zellie
Fate tänne! :'D Oon pääni puhki koittanut keksiä sopivaa nimeä, mutta tää nyt vaan on JUST SE! Okei, oon vähän villillä päällä, joten taidan mennä nukkumaan..

Re: Kultaisia Doradoon (1 pentu varattavissa)

Lähetetty: Ma Syys 26, 2011 8:06 pm
Kirjoittaja Shady
Fate siis sulle :D