Sivu 1/1

M: blm clkn Shaghas Avril Blue

Lähetetty: Ke Heinä 02, 2008 1:44 pm
Kirjoittaja Sigitius
Sain kasvattipalautuksena Shaghasin ensimmäisestä pentueesta syntyneen lyhytkarvaisen collienartun nimeltä Shaghas Avril Blue, jolle olisin uutta kotia nyt etsimässä.

Pentue syntyi 21.11.2007. Uuden omistajan ei tarvitse ikäännyttää koiraa niin kuin se on Joomagnassa ikääntynyt. Avrilin isä on WolfTame's-kennelissä oleva blm uros vPVA vAVA vFIN TVA BH EK2 VK1 HK1 JK3 vFIN KVA FIN MVA jLUXW-07 vJGERW-06 RUSW-07 vMV-07 Midnigt Weasel ja emä oma koirani BH Jk2 Hk3 vFIN KVA & TVA vAVA vPVA vKTV vVPVA vAGIW-07 vNW-07 Yalatic's Kirsaz Naranja. Molempien vanhempien vanhemmat ovat kaikki evm-koiria.

Neiti on kisattu PAHAn VOI-luokkaan sekä paimennuksen A-lohkon III-luokkaan, on myös käynyt parissa näyttelyssä mutta niillä tuloksilla tuskin on merkitystä jos kuvat vaihtuvat. Ainahan kasvattajan toiveissa olisi mahdollisen aktiivinen koti, mutta minulle kyllä kelpaa samanlainen kuin tähänkin asti eli koiraa näkyy edes joskus kisoissa.

Voin katsoa josko minulta löytyisi joitain kuvia koiralle, mutten takaa mitään.. koska ehtoni kuvissa on että koiran on oltava blue merle (nimiteema oli Black/Blue koska tri/blm pentue ja Black = tri, Blue = blm).

Re: M: blm clkn Shaghas Avril Blue

Lähetetty: Ke Heinä 02, 2008 3:44 pm
Kirjoittaja peace sells
Aivan ihana o.o' Pakko pistää tarjousta hänestä : DD

Elikkäs narttu menisi Psychoon, joka kasvattaakin belggareita (malinos, tervu) ja kumpaakin collielaatua. Tällä hetkellä kennelissä asustaa vain yksi nahka, Fanta, mutta toinen uros on jo tulossa.

Narttu saisi meiltä kisaavan kodin. Koiralla kisailtaisiin näytössä ja käytössä. Näyttelyihin osallistuisimme aina kuin vain mahdollista, mutta emme tee siitä pääasiaa. Koirasta tuleekin käyttöpainotteinen ja kisaamme hyvin monessa lajissa ,el ikisalaneterista tulisi aika kirjava. :´D Pyrkisimme kisaamaan tokossa, agilityssa, pelastuksessa, palveluksessa, paimennuksessa, koiratansseissa sekä flyballissa. Kaikista näistä pyrkisimme valioitumaan. Pitäähän jotain tavoitteitakin olla. : DD Mikäli mahdollista, tettäisin mielelläni hänellä yhden pienen (2-3 pentua) pentueen. Mikäli tämä ei onnistu, niin ei voi mitään. : D

Lopuksi vielä se, että koira saisi meiltä pysyvän kodin. Ja kuulumisiakin pyrittäisiin kertomaan aina kun mahdollista, varsinkin kaikesta mahdollisesta menestyksestä. : D

Re: M: blm clkn Shaghas Avril Blue

Lähetetty: Ke Heinä 02, 2008 6:33 pm
Kirjoittaja Sigitius
No sähän olet lyhyen ajan sisällä paljon koiria nappaillut :D Mutta kyllä on tähän asti ollut ihan vakuuttavaakin tuo sinun kisaaminen. Että kyllä minä mieluusti Avrilin sinulle annan, neidin lempinimen tosiaan saat vaihtaa jos Avril ei miellytä.

Pentuekin sopii minulle vallan mainiosti. Avrilin siskolle Brielle (S. Antoinette Blue) on todennäköisesti myös tulossa joskus jälkeläisiä, se oli sijoituksessa mutta palautui myös minulle takaisin. Että jos pidetään pentueet pieninä niin eiköhän me selvitä, näillä on vielä yksi veli (S. Alexei Black) eikä minulla ole mitään tietoa aiotaanko kyseistä urosta myöskin käyttää jalostukseen. :) Miten on muuten kuvalaitasi, onko sinulla itse esim. kuvalupia joistain merlenartuille? Kun en ole varma onko minulla yhdestäkään kivasta merlenartusta olemassa kuvia kotikoneellani, pääsen tosin vasta huomenna katsomaan.

Re: M: blm clkn Shaghas Avril Blue

Lähetetty: Ke Heinä 02, 2008 7:11 pm
Kirjoittaja juulia
^Kyllä mä ajattelin Noelille joskus pientä pentuetta, vaikka sitten evm- nartulla. ;--)

Re: M: blm clkn Shaghas Avril Blue

Lähetetty: Ke Heinä 02, 2008 7:47 pm
Kirjoittaja peace sells
Joo, onhan tullu nappailtua, mutta kyllä se kisauskin onnistuu : DD

Joo, pieni pentue olisi kiva saada hänelle. ^^ Ja kaivelen hieman kennuja, joista on lupia. : D Muistaakseni olisi ollut ojstakin merle nartusta : D Mutta katselen ja pistelen sivuja sitten! ^^ Ja kiitos tästä :)

Re: M: blm clkn Shaghas Avril Blue

Lähetetty: Ke Heinä 02, 2008 7:50 pm
Kirjoittaja Sigitius
Jees, eli sivuja odotellessa :)

Pyrin lisäämään sut myös meseen (ellen sitä jo äsken tehnyt, olen aika lahopää..).

Re: M: blm clkn Shaghas Avril Blue

Lähetetty: Ke Heinä 02, 2008 8:57 pm
Kirjoittaja peace sells
Juu, löysin kun löysinkin pengottuani lupa-kenneleistäni ja Avril esittäytyy! :) Toivottavasti kelpaa neiti : DD (ja lisäile vaan, en nyt ihan vain pääse mesee :/)

Re: M: blm clkn Shaghas Avril Blue

Lähetetty: Ke Heinä 02, 2008 9:27 pm
Kirjoittaja Sigitius
^ Hieno juttu! Avril on muuten rekisteröity muun A-pentueen mukana, en kyllä kuollaksenikaan nyt muista mikä sen rekisterinumero on :D

Kiitoksia oikein paljon sivuista ja hauskoja hetkiä tyttösen kanssa!

Re: M: blm clkn Shaghas Avril Blue

Lähetetty: To Heinä 03, 2008 9:40 am
Kirjoittaja peace sells
Oke, käyn ettimässä rekisteristä sitten : D

Kiitoksia paljon! ^^