M: 2 x shelam u (+ 1-polvinen pentue)

Virtuaalikoirien myynti- ja ostopaikka.
Viesti
Julkaisija
Avatar
Janina
Höpsö veitikka
Viestit: 10044
Liittynyt: La Joulu 13, 2008 8:54 pm

M: 2 x shelam u (+ 1-polvinen pentue)

#1 Viesti Kirjoittaja Janina » To Maalis 05, 2015 10:50 pm

Molemmat pojat on merkattu kuolleiksi, mutta koska kyseessä on virtuaalimaailma, voi ne herättää henkiin jos kodit sattuisi löytymään. :cool:

Toisin kuin yleensä, nyt asetan pari myyntiehtoa. Nämä pojat ei lähde sellaiseen kotiin joka tekee sivut, mutta siihen se sit jääkin. Silloin ne voi yhtä hyvin olla kuolleitakin, myyn ne nyt sen takia että joku voi vielä ottaa niistä jotain irti kun ite en enää tarvi. Se mitä toivon näiden tulevaisuudelle on se, että niitä kisattaisi jonkin verran (titteli tai pari) ja halutessaan voidaan käyttää jalostukseen yhden pentueen verran. Ekana mainittu on kuitenkin se mitä eniten odottaisin, eli missään nimessä ei ole pakko pennuttaa. Molemmilla pojilla on ennestään yksi yhden pennun pentue, Gump on evm-sukuinen ja Riskin sukua ei voi yleiseksi kutsua. Kuvia ei tule mukaan. Poikien väriä ei mielellään saisi vaihtaa, kuvattomana voi toki pitää jos tahtoo tai sopivia kuvia ei ole.

McFarland's Ultra Risky Mission
Willowcroft Quite A Jump

--
Pentue, s. 03.04.2011. Pennuilla ei ole ollut aikaisempia koteja, mutta oon sen verran kiintynyt kyseiseen kuopattuun kenneliini, että haluan tämän yhden sen nimen alle syntyneen pentueen maailmalle, vihdoin... Pennut ovat alkujaan tricoloureja, vanhempienkin ollessa, mutten pistä pahakseni vaikka väri vaihtuisi.

Pentueen vanhemmat ovat evm-sukuiset VPVA RH-F A VGRCW-09 VESTW-10 VFRAW-10 VSHEV-10 VCANW-12 Dasti sekä VFIN TVA VPVA Alter.

Pentueen kasvattanut kennel oli siis Venia Ad Lux, kasvattajatunnus pro Val.

u. Andolo Arro pro Val
u. Axave Amot pro Val
n. Ablanit Aveya pro Val
n. Amora Aninel pro Val
n. Aviet Arrica pro Val
Kuva

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija